Hyttebok frå helvete - Are Kalvø - Humor og satire Lydbok | Fabel

Hyttebok frå helvete
Prøv 2 uker gratis*
*Denne lydboka er tilgjengelig for strømming for deg som er Fabel-abonnent.
Hør tusenvis av lydbøker i Fabel-appen for 179 kr i måneden.

Innleser: Are Kalvø
Spilletid: 07:53:00
Språk: Nynorsk
Utgitt: 21.09.2018
ISBN: 9788248923145

 

Are Kalvø vaks opp midt i eit postkort på Vestlandet. Likevel har han aldri blitt ein naturens mann. Han flytta til byen og såg seg aldri tilbake. Dette har aldri vore eit problem. Før no.

For nokre år sidan begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilde av skispor, og i fullt alvor seie sånt som at det berre er i møte med naturen at du forstår kor liten du er.
Ein dag måtte Kalvø innsjå at han ikkje hadde ein einaste facebook-venn som ikkje hadde lagt ut eitt einaste bilde av seg sjølv på eit fjell. For første gong sidan han blei tvinga til slikt på skulen, la Kalvø derfor ut på tur, på ski og til fots, for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut kva i alle dagar det er som skjer. Kva driv dei med på desse hyttene om kvelden? Kva snakkar dei om? Er det rom for å seie til nokon ein møter i fjellet at ein synest natur er oppskrytt? Eller blir det dårlig stemning då? Og kven reiser eigentlig frivillig på ferie til ein plass som heter Myggheim?
«Hyttebok frå helvete» er ei svært morsom og litt sint bok om nordmenns merkelige forhold til naturen.

 
 
Mer som dette
Knut Nærum
Abonner
Are Kalvø
Abonner
 

Mer om

Varighet 07:53:00
Språk Nynorsk
Forlag Lydbokforlaget
Utgitt 21.09.2018
source xml
ISBN 9788248923145