Her er lydbøkene du kun strømmer i Fabel i sommer - Fabel

Her er lydbøkene du kun strømmer i Fabel i sommer

Klar for å høre Blodmåne av Jo Nesbø? Eller vil du finne ut hvordan det går med politifolka i Jussi Adler-Olsens Avdeling Q? 

Da må du laste ned Fabel-appen, for i sommer finner disse og flere andre populære lydbøker kun i strømming hos Fabel.

Nysgjerrig? Her får du oversikten over lydbøkene du kun strømmer hos Fabel:

Ikke Fabel-abonnent? Prøv Fabel gratis og helt uforpliktende i sommer!

 

Harry Hole er tilbake! Lydbok nr 13 i Norges mest populære krimserie vil ganske sikkert kjøle deg ned i sommervarmen. 

Blodmåne av Jo Nesbø

Lest av Dennis Storhøi

To unge kvinner har forsvunnet i Oslo, og Dagbladets krimjournalist lanserer teorien om at den steinrike eiendomsbaronen Markus Røed står bak. Politiet står uten spor, og Røed tilbyr eks-politimannen Harry store penger for å løse saken. Sammen med en kokainselgende barndomsvenn, en korrupt politimann og en kreftsyk psykolog, har Harry 10 dager på å løse saken. Klokka tikker, og det er varslet blodmåne over Oslo.

«Blodmåne er en Harry Hole-krim av beste klasse. Jo Nesbø forvirrer leseren så grundig at det i seg selv står til terningkast seks.»

VG

 

Noen bøker er av typen du bare må få med deg. De kaller meg ulven er uten tvil en av dem. 

De kaller meg ulven av Zeshan Shakar

Lest av Assad Siddique

Historien om arbeids­innvandrerne som kom til Norge på 70-tallet havnet på dags­orden med rapperne Karpe og plata «Omar Sheriff», der barna til innvandrerne kommer til orde. I De kaller meg ulven møter vi en hovedperson som har tatt en klassereise ut av Groruddalen. Foreldrene hans har jobbet hardere enn helsa har tålt, likevel står det nesten ingenting igjen etter dem. Tilbake står en sønn med en umettelig sult etter å eie og ha det andre har så mye mer av. Arv. En nedbetalt leilighet. En hytte. Det er ingenting å arve bortsett fra minner.

«Zeshan Shakars nye roman De kaller meg ulven fanger både nennsomt og brutalt kulturspennet i hovedpersonen, og oppveksten med en far fra Pakistan og en mor fra Finnmark.»

VG

 

Carl Mørck og de andre i Avdeling Q må nok en gang ut på jakt etter utspekulerte og hevngjerrige seriemordere.

Natriumklorid av Jussi Adler-Olsen

Lest av Helge Winther-Larsen

Flere prominente personer er døde, og dødsfallene blir tolket som ulykker elle selvmord. Men når Københavnpolitiets Avdeling Q ser nærmere på dem, peker et ufattelig mønster mot noe langt mer alvorlig. Det ble funnet salt på flere av åstedene. Carl Mørck mistenker at en seriemorder har vært løs i over tredve år. Og nå tyder alt på at en annen utvalgt person snart vil dø.

«Natriumklorid har alt det som utgjør en god seriemorderthriller: En spennende handling som skyter fart fra første side. Interessante karakterer og en nærmest overjordisk skurk som hele tiden ligger et skritt foran politiet. Effektive kapitler som gjerne avsluttes med cliffhangere, og et kappløp mot tiden.»

VG

 

Alt er tilsynelatende idyllisk på den svenske Bohuslän-kysten. Men noen skjuler mørke hemmeligheter.

Isbryter av Kristina Ohlsson

Lest av Bodil Vidnes-Kopperud

For en natt begynnner det å brenne i en sjøbod på Hovenäset. Sjøboden tilhører en gammel mann som har bodd i byda hele livet. Når politietterforsker Maria Martinsson tar tak i saken, viser det seg at det er mye mer enn en brann hun etterforsker.

 

 

Lydboka som viser hvorfor Camilla Grebe er en av Sveriges mest populære krimforfattere.

Velkommen til evigheten av Camilla Grebe

Lest av Kyrre Haugen Sydness og Hedda Sandvig

Lykke Andersen er redaktør, tenåringsmor og lykkelig gift med en 20 år eldre forfatter. Ifølge de som kjenner henne, ikke det spor voldsom. Nå står hun anklaget for drap. Hva har skjedd på familiens idylliske småbruk? Og hvorfor nekter Lykke å snakke med noen andre enn politietterforsker Manfred Olsson? Har det noe å gjøre med det som skjedde åtte år tidligere?

Serien som redder bilturen med barna i sommerferien!

Barnas true crime av Mariangela Di Fiore

Ta frem detektiven i deg!  Barnas true crime dykker ned i ti mystiske saker, der vi møter på skumle skikkelser og utspekulerte planer.  Hvem stjal Sinnataggen? Hvorfor prøvde noen å forgifte Julius i Dyreparken? Og hva skjedde da pingvinbabyer på mystisk vis forsvant midt på natten fra Akvariet i Ålesund? Passer for barn mellom ca 7 og 12 år, og serien er veldig god å høre når familien er samlet, for eksempel på biltur i sommerferien.

Du finner alle disse og tusenvis av andre lydbøker i Fabel-appen. Og du? Som ny kunde prøver du Fabel gratis og helt uforpliktende. Klikk her for å starte din prøveperiode!