Om Forfatter
Siri Pettersen

Siri ble født under nordlyset i 1971, med alvorlig livlig fantasi. Hun har røtter i Finnsnes og Trondheim, men bor nå i Søgne.
Hennes første bok var laget av bestefars brevpapir fra Trygdekontoret, og festet i ryggen med knappenål. Den handlet om en gråtende prinsesse. Hennes andre bok ble skrinlagt da hun ble gjort oppmerksom på at det ikke fantes midnattsol i Afrika. Så ble hun 18 og det visuelle tok overhånd. Fantasien motstod talløse angrep fra en uforstandig omverden, og i dag er hun en fremragende ekspert på virkelighetsflukt.
Hun boltrer seg skamløst i medier: Design, web, tegneserier, illustrasjon, film og tekst. Alt for en god historie. I 2002 vant hun Bladkompaniets tegneseriekonkurranse med "Anti-klimaks". Serien sikret henne Sproingprisen som årets nykommer. Hun har også vært tegner til stripeserien "Smelt" og den tekstløse novelleserien "Kråkene".
Til daglig jobber hun som Art Director i Kantega. På si hjelper hun selskaper med design, identitet og visjonsutvikling. Nå har hun endelig oppfyllt drømmen om å skrive en bok i sjangeren "kart på første side." Akkurat som ravner har Siri hatt den samme kjæresten hele livet. De bor sammen i Søgne.
Foto av Siri Pettersen: Lars Myhren Holand
 
Lydbøker med Siri Pettersen
Tilbud!
Tilbud 69 kr
Abonnement
Siri Pettersen
Bobla
Kjøp 149 kr
Abonnement
Siri Pettersen
Evna
Kjøp 149 kr
Abonnement
Siri Pettersen
Odinsbarn
Kjøp 149 kr
Abonnement
Siri Pettersen
Råta