Småbarnspappa for første gang - Finn Bjelke - Foreldre og barn Lydbok | Fabel

Småbarnspappa for første gang
129 kr
Legg i handlekurven
Prøv 2 uker gratis*
*Denne lydboka er tilgjengelig for strømming for deg som er Fabel-abonnent.
Hør tusenvis av lydbøker i Fabel-appen for 179 kr i måneden.

Innleser: Finn Bjelke
Spilletid: 02:02:45
Språk: Bokmål
Utgitt: 21.09.2004
ISBN: 9788242131355

 

Er du en småbarnspappa som opplever hverdagslige kriser og stadig står overfor tilsynelatende uløselige spørsmål? Fortvil ikke! Forfatter og småbarnspappa Finn Bjelke trår støttende til i "Småbarnspappa for første gang".

Kjære pappa! Jeg vet hvordan du har det! Ingen forstår deg, og din kjære tror du er forrykt. Det er du selvfølgelig ikke. Du gjør bare så godt du kan (forhåpentligvis). Denne lydboken gjør det mulig for deg å gå oppe om natten med minsten på armen, mens du hører om mine feil. Det hjelper kanskje ikke så mye, men det er noe med "felles skjebne, felles trøst". Du er altså ikke alene. Det er da noe ... - Finn Bjelke I "Småbarnspappa for første gang" formidler Finn Bjelke uoverstigelige problemer og hverdagslige kriser som du kan komme borti som småbarnspappa. Han forteller om de lykkelige stundene som en småbarnspappa opplever, men også om problemer med å få sove lenge i helgene, hente til riktig tid i barnehagen, bli enige om hvilke klær ungene skal ha på seg m.m.

Finn Bjelke er velkjent humorist og radioprater. Han er tekstforfatter og journalist med bred bakgrunn fra radio, TV og media forøvrig. Mange kjenner ham som mangeårig programleder i "Popquiz" og "Herreavdelingen" i NRK. Finn Bjelke ble selv småbarnspappa for første gang sent i livet, og øser i denne boken sjenerøst av sin kunnskap.

 
 
Mer som dette
Per Asbjørn Ri...
Abonner
Hedvig Montgome...
Abonner
 

Mer om

Varighet 02:02:45
Språk Bokmål
Forlag Lydbokforlaget
Utgitt 21.09.2004
source xml
ISBN 9788242131355