Hvem drepte kelneren? : et fag i forfall - Andreas Tharaldsen - Samfunn og debatt Lydbok | Fabel


Hvem drepte kelneren? : et fag i forfall
 
Kjøp for 399 kr *
*Denne lydboka er ikke tilgjengelig for strømming. Du kan kjøpe lydboka og høre den i Fabel-appen.

Hvem drepte kelneren? : et fag i forfall
 
Kjøp for 399 kr *
*Denne lydboka er ikke tilgjengelig for strømming. Du kan kjøpe lydboka og høre den i Fabel-appen.

Spilletid: 05:48:00
Språk: Bokmål
Utgitt: 20.09.2024
ISBN: 9788202855970
Vi lever i en kultur med stor interesse for mat og drikke. Aviser og sosiale medier bugner over av restauranttips, vinanmeldelser og oppskrifter. Samtidig har noe hendt: Kelneren har mistet status og lønn. Og hva skjedde med yrkesstoltheten i serveringsbransjen? Bli med forfatter Andreas Tharaldsen bak fasaden på luksushoteller, michelinrestauranter – og nabolagskafeen. Dette er en fortelling om hvordan den moderne restauranten oppsto, om snobbete servitører, champagnesosialisme, hverdagsslit og arbeiderkamp. Hvordan kunne servitøren, som var stjernen i restauranten, bli en lavtlønnet stumtjener i skyggen av kokken? Hvis kelneren er tatt av dage, hvem står bak? Lydboka er et manifest for å gjenreise kelnerens ære og et litterært forsvar for håndverket.
 

Vis mer
Vi lever i en kultur med stor interesse for mat og drikke. Aviser og sosiale medier bugner over av restauranttips, vinanmeldelser og oppskrifter. Samtidig har noe hendt: Kelneren har mistet status og lønn. Og hva skjedde med yrkesstoltheten i serveringsbransjen? Bli med forfatter Andreas Tharaldsen bak fasaden på luksushoteller, michelinrestauranter – og nabolagskafeen. Dette er en fortelling om hvordan den moderne restauranten oppsto, om snobbete servitører, champagnesosialisme, hverdagsslit og arbeiderkamp. Hvordan kunne servitøren, som var stjernen i restauranten, bli en lavtlønnet stumtjener i skyggen av kokken? Hvis kelneren er tatt av dage, hvem står bak? Lydboka er et manifest for å gjenreise kelnerens ære og et litterært forsvar for håndverket.
 

Vis mer
Spilletid: 05:48:00
Språk: Bokmål
Utgitt: 20.09.2024
ISBN: 9788202855970

Spilletid: 05:48:00
Språk: Bokmål
Utgitt: 20.09.2024
ISBN: 9788202855970
Vi lever i en kultur med stor interesse for mat og drikke. Aviser og sosiale medier bugner over av restauranttips, vinanmeldelser og oppskrifter. Samtidig har noe hendt: Kelneren har mistet status og lønn. Og hva skjedde med yrkesstoltheten i serveringsbransjen? Bli med forfatter Andreas Tharaldsen bak fasaden på luksushoteller, michelinrestauranter – og nabolagskafeen. Dette er en fortelling om hvordan den moderne restauranten oppsto, om snobbete servitører, champagnesosialisme, hverdagsslit og arbeiderkamp. Hvordan kunne servitøren, som var stjernen i restauranten, bli en lavtlønnet stumtjener i skyggen av kokken? Hvis kelneren er tatt av dage, hvem står bak? Lydboka er et manifest for å gjenreise kelnerens ære og et litterært forsvar for håndverket.
 

Vis mer
Vi lever i en kultur med stor interesse for mat og drikke. Aviser og sosiale medier bugner over av restauranttips, vinanmeldelser og oppskrifter. Samtidig har noe hendt: Kelneren har mistet status og lønn. Og hva skjedde med yrkesstoltheten i serveringsbransjen? Bli med forfatter Andreas Tharaldsen bak fasaden på luksushoteller, michelinrestauranter – og nabolagskafeen. Dette er en fortelling om hvordan den moderne restauranten oppsto, om snobbete servitører, champagnesosialisme, hverdagsslit og arbeiderkamp. Hvordan kunne servitøren, som var stjernen i restauranten, bli en lavtlønnet stumtjener i skyggen av kokken? Hvis kelneren er tatt av dage, hvem står bak? Lydboka er et manifest for å gjenreise kelnerens ære og et litterært forsvar for håndverket.
 

Vis mer
Spilletid: 05:48:00
Språk: Bokmål
Utgitt: 20.09.2024
ISBN: 9788202855970