Hjerterdame - Chelsea Cain - Lydbok - Krim | Fabel

Hjerterdame

Innleser: Anne Ryg
Spilletid: 09:56:19
Språk: Bokmål
Utgitt: 25.02.2009
ISBN: 9788242139863

 

«Hjerterdame» er bok nummer to i Chelsea Cains nervepirrende spenningsserie om etterforsker Archie Sheridan og seriemorder Gretchen Lowell.

Tre lik blir funnet i Portland Forest Park - på samme sted som seriemorderen Gretchens Lowells første offer ble funnet 12 år tidligere. Gretchen sitter bak lås og slå, og etterforsker Archie Sheridan frykter at nok en seriemorder er på ferde. Men når Gretchen klarer å flykte fra fengselet, er det umulig for Archie å konsentrere seg om den nye saken. Han har ikke sett Gretchen på to måneder - han har flyttet tilbake til familien og sverget på at han aldri skal besøke henne mer - likevel fortsetter hun å hjemsøke ham. Han føler nesten lettelse over at hun har flyktet, for han vet at det er bare han som kan stoppe henne før hun begår nye drap, og han har en plan for hvordan han skal slippe unna taket hun har på ham, en gang for alle.

«Dette er bra! Dette er bare SÅ bra! Jeg kan med hånden på hjertet ikke huske et aspekt av noen bok jeg har lest som har forstyrret meg mer enn den gjensidige avhengigheten seriemordersken og Archie utviser her. Serien inneholder rå psykologi i ypperste klasse»
Omtale fra bokbloggen eBokhyllami

Hør alle lydbøkene i den bestselgende spenningsserien fra Chelsea Cain:
- Ondskapens hjerte
- Hjerterdame
- Hjerterått
- Mørketid
- Døden to ganger

 
 
Mer som dette
 

Mer om

Varighet 09:56:19
Språk Bokmål
Forlag Lydbokforlaget
Utgitt 25.02.2009
source xml
ISBN 9788242139863