Vårens lydbøker i Fabel - Lydbøker 2020 | Fabel

Vårens lydbøker i Fabel

«Hvilke lydbøker kommer i Fabel fremover?» – Dét er forståelig nok et av spørsmålene vi får oftest. Og hvis du lurer på hvilke bøker du kan glede deg til fremover, kan du ta en kikk på lista under!

I februar:

Håkan Nesser: Beretningen om Herr Roos. Den tredje boka om kriminalbetjent Gunnar Barbarotti – etterspurt av mange!

Therese Tungen: De tre novellene Seksten, Det går bra med dei aller fleste og Ungane. Alle novellene handler om mennesker som møter noe nytt og ukjent. Noen av dem blir presset langt. Hva gjør de når livet tar en uventet retning? Dette er noveller som griper tak i deg – Garantert!

Maja Lunde: Bok 3 og 4 i den populære barneserien om Verdens kuleste gjeng: Snill, snillere, snillest og Baluba på leirskolen. Bøkene handler om den ustoppelig Helena. Den pene, men veldig dumme Ivan. Erkenerden Alfred. Og fortelleren Bjørg, som selv syns hun er ultimat kjedelig. Hør også de to første bøkene i serien: Sceneskrekk og Kokkekaos.

Alle de 6 bøkene  i Bjørn Sortland og Timo Parvelas barneserie om Kepler62. Dette er skikkelig spennende bøker for barn rundt 10 år – perfekte til vinterferielytting!

Frode Granhus: Forliset. Den femte og siste spenningsboka om Lofoten-etterforsker Rino Carlsen har vært etterspurt av svært mange. De fleste holder seg innendørs i sprengkulda som har festet grepet om Lofoten, men det vakre lyset lokker en fotograf ut i isødet. På en av turene oppdager han en tønne som stikker opp av isen. En tønne med et makabert innhold.

Barneboka Den topphemmelige støvsugeren av svenskene Måns Gahrton og Johan Unenge. En skikkelig morsom bok som gjerne kan høres av hele familien sammen. Passer spesielt godt for barn rundt 8 år.

I mars: 

Håkan Nesser: De ensomme. Den fjerde boka om Gunnar Barbarotti. Vi er enige med Dagsavisens anmelder:

“En elegant konstruert intrige, psykologisk skarpsinn og en overraskende avslutning. Håkan Nesser vet hvordan man skrur sammen en god historie for at leseren skal holde ut gjennom nær 500 sider.”

Birger Baug: Straff og Paradis tapt, de to første bøkene i den spennende serien om Halvor Heming.

De to romanene Øya under havet og Summen av dagene av Isabel Allende.

De fantastiske barnebøkene om Emma og Thomas av Gunilla Wolde. Dette er herdagslige historier alle småbarn elsker og kan kjenne seg igjen i, og lydbøkene er velproduserte med fin musikk, slik at de kan høres om igjen og om igjen (og om igjen…)

I april:

Åtte noveller av den kritikerroste, svenske novelleforfatteren Stina Stoor.

Den siste boka i Bjørn Sortlands populære spenningsserien for barn om Kunstdetektivene: Las Vegas-mysteriet

Noah Hawley: De som faller. En intens spenningsroman av forfatteren som har skapt tv-serien Fargo. Denne tipper vi MANGE kommer til å høre i påskeferien i år!

Håkan Nesser: De sørgende. Bli med på Gunnar Barbarottis siste sak!

Birger Baug: Død sjel. Tredje bok i serien med førstebetjent Halvor Heming og hans kolleger. Når du har lest den, blir det garantert aldri det samme å gå inn i et prøverom igjen.

Isabel Allende: De ville guders by. En fargerik fortelling fra Isabel Allende som passer like godt til ungdom som til voksne.

I mai:

Hvis du abonnerer på Fabel, har du kanskje fått med deg at de aller nyeste bøkene ikke er tilgjengelige i appen? Grunnen til det er at det norske bokmarkedet er regulert av en bokavtale som styrer når vi har mulighet til å tilby bøker i strømming. Først fra 1.mai året etter at boka er utgitt er det åpent for å legge bøker i strømmetjenester.

Gladnyheten for deg som liker å høre lydbøker er derfor at det fra 1.mai og utover våren og sommeren kommer MASSEVIS av bøker du vil høre i appen. Foreløpig kan vi nevne navn som Jo Nesbø, Åsa Larsson, Stefan Ahnhem, Gail Honeyman, Tom Egeland, Unni Lindell, Eva Joly, Shari Lapena, Jørn Lier Horst, Jan Grue, Jens Henrik Jensen, Nina Lykke, Trude Marstein, Ida Jacksons Brillebjørn…

… Og mange, mange, mange flere! Mer informasjon om hvilke bøker som kommer når vil du finne i appen når slippene nærmer seg!

NB! Vårlista er ikke komplett, og det vil komme enda flere bøker i appen i månedene som kommer. Følg med på Facebook og på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert! 

Og dessuten: Vi jobber med å få inn en god oversikt over kommende bøker i Fabel-appen, slik at du om kort tid har får full oversikt over kommende bøker bare med noen få klikk på mobilen. Vi vet mange ønsker seg dette, og vi gleder oss til å få det på plass i appen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.