De mest populære lydbøkene akkurat nå | Fabel

Populære lydbøker i Fabel!

Er du også ute etter tips til gode lydbøker? Her er noen av de mest populære lydbøkene i Fabel om dagen!

Jo Nesbø: Kongeriket

Bygde-thrilleren om et brødrepar har toppet Fabels mest hørt-lister lenge. Med god grunn.

I en liten norsk bygd lever bilmekanikeren Roy et relativt fredelig og enkelt liv da lillebroren Carl vender hjem etter mange år i utlandet. Med Carl, hans nye kone Shannon og planene om et høyfjellshotell som kan skape nytt liv i den lille bygda, begynner mørke hemmeligheter fra guttenes barndom igjen å piple fram.

 

Lars Mytting: Hekneveven

Akkurat nå virker det som hele Norge har latt seg fascinere av Lars Myttings utrolige romaner fra Gubrandsdalen. I andreboka Hekneveven dras du videre inn i sorgen, motet, kjærligheten og et Norge som går inn i en ny tid.

Året er 1903. Under fattige kår på en husmannsplass, utstøtt fra slekten til moren som døde i barsel, lever 22-åringen Jehans. I samme bygd er presten Kai Schweigaard naget av sitt gamle svik, som førte til to dødsfall. Men en augustmorgen forandres alt.

Hekneveven er oppfølgeren til Søsterklokkene. Hør den første boka først!

Jenny Colgan: Velkommen til Floras kafé

Vil du høre en skikkeleg underholdende drømme-deg-bort-bok? Da anbefaler vi denne!

Flora MacKenzie har aldri sett seg tilbake etter at hun forlot den lille, stille, skotske øya hun vokste opp på. Der vet alle hvem hun er, og ingen ser ut til å ville la fortiden være fortid. I det pulserende bylivet i London kan hun derimot være helt anonym – og gi etter for den håpløse forelskelsen i den kjekke, men arrogante sjefen Joel. Da en viktig arbeidsoppgave likevel tvinger Flora tilbake til øya, innser hun at hun må ta et oppgjør med fortidens feil før hun kan finne ut hvor fremtiden finnes.

«En naturlig morsom, varmhjertet forfatter som skaper personer du elsker og bryr deg om lenge etter at du er ferdig med å lese.»

Lisa Jewell

Camilla Läckberg: Vinger av sølv

Av og til er det skikkelig befriende å høre en spenningsroman som er tvers igjennom underholdende. 

I Camilla Läckbergs siste lydbok får du servert svik, hevn, sterke kvinner og en kløktig plan på et sølvfat. For Faye hadde alt: En perfekt ektemann, en høyt elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Så mistet hun alt. I løpet av noen korte måneder med dramatiske hendelser var alt borte – med unntaket av ønsket om hevn.

Vinger av sølv er en frittstående fortsettelse av Gullburet. Hør gjerne førsteboka først for å få mest mulig ut av historien!

Joachim Førsund: Kohts bok

Christine Koht er både profilert og høyt elsket av mange. Joachim Førsunds bok om henne er nesten sjokkerende ærlig. 

Bifil. Bipolar. Arbeidsnarkoman. Kokainmisbruker. Alvorlig sykdom. Og den store kjærligheten. Det er nesten vanskelig å fatte at ett liv kan romme så mye som Christine Kohts har gjort, og i denne boka møter du Christine gjennnom Joachim Førsund, som har fulgt henne tett i flere år. Det er en bok som garantert gjør inntrykk.

«For meg blir dette årets bok.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

Zeshan Shakar: Gul bok

Lot du deg også rive med av Tante Ulrikkes vei? Nå kan du endelig hive deg over Zeshan Shakars nye roman!

«Gul bok» Handler om Mani, en nyutdannet økonom som har fått departementsjobb. Han bor sammen med faren sin på Haugenstua,  og har en kjæreste han tror han skal gifte seg med. Aller helst ville han jobbet i det private næringslivet, med pengene og prestisjen er, og han sliter med å tilpasse seg verdiene blant sine kollegaer i departementet. Og så smeller det en bombe i regjeringskvartalet.

Klasse og tilhørighet er viktige temaer i Gul bok. Men Gul bok er også en fortelling om hvor man kommer fra og hvor man er på vei. For det er langt fra Haugenstua til Y-blokka.

Fikk du lyst til å høre noen av disse? I Fabel finner du alle sammen, og tusenvis av andre lydbøker. Og du? Alle nye kunder prøver gratis og uforpliktende.
Start din prøveperiode!