Du går vel ikke glipp av Springflo-serien? - Fabel

Du går vel ikke glipp av Springflo-serien?

Fortsettelsen i krimserien til de svenske suksess-forfatterne Cilla og Rolf Börjlind kan endelig høres i Fabel. Og vi lover: Dette er en lydbokserie det er lett å bli hektet på!

FRA FILM TIL BOK: Ekteparet Rolf og Cilla Börjlind har i mange år vært blant Sveriges mest erfarne manusforfattere for film og tv. Nå gjør de også stor suksess med krimbøkene sine.
Foto: Thron Ullberg.

Koldbrann er den siste boka i serien – som er helt ny i Fabel-appen nå. Her møter vi igjen Tom Stilton, som har reist til Thailand for å finne en forsvunnet mann. Men vi mistenker raskt at også er på rømmen fra en forbrytelse han selv har begått.

Samtidig, i Stockholm, har Olivia Rönning fått et spesialoppdrag. En bilbombe har drept en hel familie. Sverige er rystet, og en antatt gjerningsmann er tatt – men er det riktig mann? Eller står vi ovenfor maktmisbruk og justismord?

Erfarne manusforfattere

Når man hører lydbøkene i Springflo-serien er det merkbart at forfatterne Rolf og Cilla Börjlind (som både skriver og bor sammen), har lang erfaring med å skrive manus for tv og film. Bildene og spenningscenene spiller seg nesten av inne i hodet mens vi lytter.Samfunnsaktuell krim

Bøkene i Springflo-serien kan både høres samlet fra bok 1 og oppover, eller uavhengig av hverandre. Samfunnsaktuelle temaer som flyktningkrisen, me too-debatten og rusmisbruk er noe av det som gir bøkene en alvorlig tyngde midt i krimplottet, og som gjør at de føles ekstra viktige. Det er lett å bli både engasjert og provosert av å lytte til serien, og det skal ikke mye til før du blir glad i personene du møter i bøkene.
Springflo-serien

Ble du nysgjerrig? Dette er bøkene i serien, som du alle kan høre i Fabel:

FAKTA: CILLA OG ROLF BØRJLIND

  • Debuterte som krimforfattere med Springflo – den første boken om Tom Stilton og Olivia Rönning.
  • De to første bøkene i serien har blitt tv-serier, og har blant annet blitt vist på NRK.
  • Forfatterne har bakgrunn som manusforfattere, og har blant annet skrevet manus til kjente serier som Graven og Morden. De har også skrevet manus til 26 Beck-filmer.

Husk at alle nye lyttere kan prøve Fabel gratis og uforpliktende. Klikk her for å starte din prøveperiode!