Spennende lydserier i Fabel! - Fabel

Spennende lydserier i Fabel!

I Liker du spennende podkaster og korte lydbøker? I Fabel-appen finner du eksklusive serier fra bl.a Jo Nesbø, Geir Tangen og mange flere. Her er noen utvalgte anbefalinger!

 Å lytte til serier med mange episoder er supert når du har en aktiv hverdag. Kanskje rekker du en tur på ettermiddagen mens du hører ferdig en episode?

 

Operasjon Hybris av Malin Stensønes

En ytterst interessant dokumentar-serie i seks episoder.

For første gang kan du følge en internasjonal operasjon fra innsiden av Kripos, når vi følger etterforskerne på sporet av noen av Europas mest hardbarkede kriminelle.

Gjengkriminaliteten i Oslo eskalerer og Kripos starter jakten på bakmennene – de som forsyner gjengene med narkotika. I Operasjon Hybris blir du med på en av norgeshistoriens største narkotika-etterforskninger, der storstilt smugling, grov vold og bestillingsdrap er noe av det de norske politifolkene skal bekjempe.

 

Det som skjer i mørket av Ørjan N. Karlsson

Gled deg til denne dramatiske spenningsserien, som du bare finner i Fabel!

Den unge og ambisiøse journalisten Alma Ravnhjell arbeider i Riksavisen. Sammen med kollegene Eskil og Nihla blir hun satt til å dekke en å dekke en dramatisk drapssak på det lille tettstedet Myrkfoss i Telemark. Det kollegene ikke vet, er at Alma er født og oppvokst på Myrkfoss. Og at hun har sine egne hemmeligheter.

Det som skjer i mørket er en spenningsserie med sju episoder, og stemmene du hører tilhører Silje Storstein, Silje Hagrim Dahl og Axel Aubert.

Svart Springer av Jo Nesbø

Jo Nesbø er uovertruffet i norsk krim, og denne thrilleren av en lydserie i to episoder er en opplevelse i seg selv. 

Møt Lukas, en profesjonell leiemorder, hvis skalkeskjul er som psykolog som spesialiserer seg på hypnose. Vi er i en verden vi kjenner igjen, men der korrupsjon har overtatt samfunnet i så stor grad at det i praksis styres av karteller som konkurrerer mot hverandre. Kartellene bruker leiemordere til å kvitte seg med konkurrentenes skarpeste hjerner og ledere.

Lukas gjør det svært godt i leiemordbransjen, og drives av et behov for hevn etter tapet av sin kone og sønn. En dag lokkes Lukas i en dødelig felle av den psykopatiske og erfarne leiemorderen Gio. Vil Gio drepe Lukas fordi han utkonkurrer Gio som leiemorder, eller er han sjalu på Lukas’ elskerinne Judith? Nå må Lukas å spille alle sine brikker rett for ikke å dø i Gios felle.

Stemmene du hører tilhører blant annet Nicolai Cleve Broch, Gard Eidsvold og Agnes Kittelsen.

Forsvunnet av Geir TangenLydbok - Episode 1: Et siste måltid-

En mystisk forsvinning er utgangspunktet for Geir Tangens forrykende spenningsserie med 8 episoder. Serien hører du bare i Fabel. 

John og Oda er nyforelsket og på bryllupsreise til Mallorca. En kveld, under et besøk på en luksusrestaurant, går Oda inn på toalettet og blir sporløst borte. John prøver febrilsk å finne Oda i mylderet av turister. Et videokamera har fanget henne opp, og det John får se snur opp-ned på alt han har trodd.

Stemmene du hører i serien tilhører Dennis Storhøi, Bjørnar Reime, Jonathan Espolin-Johnson, Charlotte Brænna m.fl.

Du finner alle disse seriene, og mange andre serier og lydbøker i Fabel-appen. Og du? Som ny kunde prøver du Fabel gratis og helt uforpliktende.

 Klikk her for å starte din prøveperiode!