Slik strømmer du lydbøker gratis - Last ned lydbøker | Fabel

Slik strømmer du lydbøker!

Lyst til å høre så mange lydbøker du vil, akkurat hvor du vil? Da er Fabels lydbok-abonnement perfekt for deg. Slik kommer du i gang:

1: Gå til Fabel.no, og klikk på Prøv gratis-knappen.

2: Velg det abonnementet som passer for deg!

3: Fyll inn ditt mobilnummer og e-post. Deretter mottar du en kode på SMS som du fyller inn. Følg deretter stegene for å opprette profil.

Passordet du velger deg og mobilnummeret ditt bruker du senere for å logge inn i Fabel-appen når du skal høre på lydbøker. Dersom du tidligere har hatt et abonnement knyttet til ditt mobilnummer eller e-post kan du logge inn på Min Konto og starte et abonnement der. 

4: Alle nye kunder har gratis prøveperiode. Lengden på prøveperioden varierer i løpet av året, men ligger som oftest på 2 eller 4 uker. Om du ikke ønsker å fortsette abonnementet etter gratisperioden, kan du når som helst avslutte abonnementet ditt på Min Konto på Fabel.no.

Du må likevel velge betalingsmåte og legge inn betalingsinformasjon, slik at alt ligger tilrette for å fortsette lyttingen når prøveperioden din er over, og du slipper å bli avbrutt midt i en spennende bok.

5: Snart klar! Alt du trenger å gjøre nå, er å laste ned Fabel-appen. Du finner den i App store (hvis du har iPhone/iPad), i Google play (hvis du har Android) eller HuaweiAppgallery (hvis du har Huawei).

6: Åpne Fabel-appen.

7: Logg deg inn med telefonnummeret ditt og passordet du laget selv da du registrerte deg. Så er det bare å begynne å velge og vrake blant tusenvis av lydbøker! God fornøyelse!