Hvordan høre på lydbøker du har kjøpt? - Fabel app | Fabel

Slik hører du kjøpte lydbøker i Fabel-appen

Har du kjøpt en lydbok på Fabel.no eller Lydbokforlaget.no? Første gang du skal høre en kjøpt bok i Fabel-appen må du koble til kjøpe-kontoen din. Du trenger ikke et Fabel-abonnement for å bruke appen til å høre kjøpte bøker. Slik kobler du kontoene dine:

1: Åpne Fabel-appen. Hvis du ikke allerede har innstallert appen, finner du den i App store, Google play eller HuaweiAppgallery.

Dersom du ikke har Fabel-abonnement, kan du likevel bruke appen til å lytte på kjøpte bøker. I så fall klikker du på Prøv uten konto-knappen, og logger inn med brukernavnet og passordet du brukte da du kjøpte lydboka.

2: Inne i appen klikker du på profilen din i menyen nederst på skjermen (ikonet med personen, som ligger midt i menyen nederst).

3: Klikk på linjen hvor det står “Kjøpte” og deretter trykker du på “Koble mot dine kjøpte bøker”

4: Skriv inn telefonnummeret og e-posten din, og klikk på Send inn-knappen. Du får nå en sms med sikkerhetskode som du skriver inn på neste skjerm som kommer opp.

5: Sjekk e-posten din, og klikk på lenken i e-posten for å verifisere at det er riktig e-postadresse. Når dette er gjort, er kontoene koblet sammen.

6: Nå ligger de kjøpte bøkene dine på profilen under Mine bøker.

7: Klikk deg inn på boka du vil høre, og lytt i vei!

Denne prosessen trenger du bare å gå gjennom den første gangen du skal høre kjøpt lydbok. Neste gang ligger alle lydbøkene du har kjøpt klare til lytting i appen umiddelbart etter kjøp.

God fornøyelse!

Vil du bli Fabel-abonnent, og høre så mange lydbøker du vil? Registrer deg som abonnent her.