Nesbø: fikk inspirasjon til en ny historie om Harry Hole | Fabel

Slik fikk Jo Nesbø inspirasjon til en ny historie om Harry Hole

Jo Nesbø forteller om hvordan research til noe helt annet ble til en ny historie om Harry Hole. Hvordan overvinner du motviljen til å drepe?

Jo Nesbø i studio
Jo Nesbø om sin nye bok Kniv

Såpass, ja. Jo Nesbø er endelig ute med en ny historie om Harry Hole. (Og du kan nå høre den her!) Den nye boka ble til da Jo gjorde research på vår motvilje til å drepe. Vi lar Jo selv fortelle ganske så ufiltrert om inspirasjonen til historien:

 

Det blir verre. Men en ting er å drepe, enda verre er det å drepe med kniv. Jo forteller deg nærmere på krimforfatterens klassiske enkle og høyst ubehagelige vis om utfordringene med å drepe med kniv i denne filmen.

Jo Nesbø sin nye bok Kniv hører du her. Ønsker du å høre alle de tidligere historiene om Harry Hole, så finner du dem på disse sidene.

Æ træng hjælp! Hjelp er på vei! Trenger du hjelp til å komme i gang, så er det to steder du kan klikke deg inn: Slik (klikk på “Slik”, ja) kjøper du den nye lydboka Kniv av Jo Nesbø. Og slik (nå skjønner du det) kommer du i gang med strømming av de tidligere bøkene.