Har du også hørt og ❤️Sebastian Bergman-serien? - Fabel

Har du også hørt og ❤️Sebastian Bergman-serien?

Du har kanskje gått og ventet på den siste boken i den spennende krimserien om Sebastian Bergman? Nå er rett rundt hjørnet!

Foto: Kajsa Göransson, Aschehoug.

Hans Rosenfeldt og Michael Hjort er manusforfattere og kjente tv- og radioprofiler i Sverige – de er blant annet mennene bak den populære svensk/danske tv-serien BROEN.

De to velrennomerte manusforfatterne debuterte i 2010 med romanen “Mannen som ikke var morder”. Dette var en pangstart på serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen og profileringseksperten Sebastian Bergman. Bergman ble øyeblikkelig en stor lytterfavoritt, og alle lydbøkene i serien ligger stadig høyt på lyttelistene.

Mandag 7. september slipper vi “En høyere rettferdighet” i Fabel, det er bare å notere i kalenderen!

Den sjette lydboken om kriminalpsykologen Sebastian Bergman.

Kriminalpsykolog Sebastian Bergman har innsett at hans dager på Riksmord er over, nå holder han forelesninger og skriver bøker. Den eneste han har sporadisk kontakt med, er Ursula. Datteren Vanja har han ikke hørt fra på fire måneder.

Vanja har en midlertidig jobb som etterforsker i Uppsala. Nå jobber hun med en serie overfallsvoldtekter, der gjerningsmannen smyger seg på ofrene bakfra, bedøver dem med en sprøyte og trekker en sekk over hodet før han fyllbyrder overgrepet. Når et av ofrene dør, kobles Riksmord inn. Og snart også Sebastian Bergman.

Nok en gang tvinges teamet til å legge sine personlige problemer og konflikter til side for å fange den brutale voldtektsmannen som hele Uppsala frykter. Etter hvert er det ting som tyder på at ofrene ikke er tilfeldige.

Tidligere bøker i serien:

  • Mannen som ikke var morder
  • Dødens disippel
  • Fjellgraven
  • Den stumme jenta
  • Ikke bestått

Husk at alle nye lyttere kan prøve Fabel gratis og uforpliktende. Klikk her for å starte din prøveperiode!