Nytt år, ny deg! - Selvutvikling - Lydbøker | Fabel

Nytt år, ny deg!

2020 har såvidt startet og du har kanskje et par nyttårsforsetter? Kanskje du vil lese flere bøker eller utvikle deg selv som menneske? Bli en bedre kjæreste eller venn? Eller lære deg å stresse mindre? Her er en liste med bøker som kan hjelpe deg på veien.

Lev her og nå forside - Lydbok skrevet av Eckhart Tolle

Eckhart Tolle: Lev her og nå

Blir du fort distrahert fra øyeblikket? Etter å ha hørt denne boken blir du kanskje litt mer tilstede.

Lev her og NÅ! har et enkelt budskap: Tilstedeværelse i øyeblikket er nøkkelen til indre fred og frihet. Bryt identifikasjonen med tanken, vær tilstede her og nå, i det som er, så vil lidelser og problemer opphøre. Les fra A til Å, eller slå opp på tilfeldige sider, tenk gjennom teksten, tenk over mellomrommet mellom ordene. Kanskje med tiden, kanskje her og nå, vil du ta inn viten som forandrer ditt liv.

De beste tingene i livet er ikke ting forside

Liv Loftenes og Yngvar Andersen: De beste tingene i livet er ikke ting

Skulle du ønske at du hadde et litt ryddigere hjem men er usikker på hvor du skal begynne? Etter å ha hørt denne boka håper vi at du slipper å lete i kaoset lenger.

Yngvar og Liv fikk nok av rotet, letingen og hverdagskaoset hjemme. Sammen med barna satte de i gang en storopprydding i huset og kvittet seg med halvparten av tingene sine. Les hvordan de gjorde det, og få tips til hvordan du selv kan få et enklere og (enda) bedre liv med færre ting.

Denne lydboka er full av tips og råd til deg som vil kvitte deg med ting, men ikke vet hvordan.

Hva er kreativitet forside - Lydbok skrevet av Geir Kaufmann

Geir Kaufmann: Hva er kreativitet

Tenker du at du burde bli mer kreativ? Hvor kommer ideene fra? Hva kjennetegner en kreativ person? Hva fremmer og hemmer kreativitet?

Det er en utbredt oppfatning at kreativitet er et mystisk fenomen som vi bare kan beundre, ikke studere systematisk. Men hvor kommer de nye ideene fra? Hva kjennetegner en kreativ person? Er det flere former for kreativitet? Hva er forholdet mellom kreativitet og intelligens? Hva fremmer og hemmer kreativitet? Er det mulig å utvikle sine kreative evner? Hva er betydningen av kreativitet i vårt samfunn? Dette er blant spørsmålene som tas opp i denne engasjerende boka. «Hva er kreativitet» henvender seg til alle som vil vite mer om menneskelig kreativitet og nyskapning.

Å elske og bli elsket forside - Lydbok av Bjørk Matheasdatter

Bjørk Matheasdatter: Å elske og bli elsket – hvordan tar vare på kjærligheten

Er dette året for å dyrke kjærligheten? Da er dette boken som både utfordrer og inspirerer. En gave til alle som ønsker å ta vare på kjærligheten.

Å elske og bli elsket. Det er det vi ønsker. Men hva er det som gjør at de gode følelsene stadig skapes mellom oss? Denne boken gir deg innsikt i kjærligheten og hva den betyr i våre liv. Du får grep til å bryte negative mønstre og inspirasjon til å dyrke det positive i forholdet.

Oppnå mer med mindre stress forside

Andries J. Kroese: Oppnå mer med mindre stress – En håndbok i oppmerksomhetstrening

Lever du en hverdag i stress? Denne lydboka lærer deg praktiske og effektive metoder for å redusere stress, mestre utfordringer og øke livskvaliteten.

Målet med livet er å leve det og ha det bra i stedet for å rømme fra det. Med Oppmerksomhetstrening utvikler du en balanse mellom kropp og sinn, men også mellom ditt personlige liv og yrkesliv. Du lader batteriene mens du arbeider, og begynner gradvis å oppnå mer med mindre stress.

Nå! Grip øyeblikket. Det er alt du har. Forside

Erik Bertrand Larssen: NÅ! Grip øyeblikket. Det er alt du har.

Se for deg at du er helt rolig. Uansett hva som skjer. Stress, forstyrrelser, irritasjoner – det biter ikke på deg. Tankene dine er samlet rundt det du holder på med. Innimellom løfter du blikket og legger merke til alle de fine tingene rundt deg. Gjennom dagen opplever du stadig at du får små drypp av påfyll, av energi.

I denne boken bruker Erik Bertrand Larssen sine egne erfaringer, både personlig og som mentaltrener, til å vise oss hvordan vi kan hente ut den kraften som finnes i å leve her og nå. Det handler om å trene opp din styrke. Bare da kan du være helt til stede i livet ditt. Det er NÅ! forandringen skjer.

Stemmen eller støyen forside

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng: Stemmen eller støyen

Lytter du til magefølelsen eller overkjøres du av støyet rundt deg? Her er boka som lærer deg å følge din egen stemme.

«Hva lytter du til? Frykt er en støy som drar oss mennesker bort fra det vi kjenner er rett. Angsten kommer snikende i de mest uante situasjoner. Læresetningen «Følg din indre stemme», er ikke alltid så lett å etterleve i hverdagen. Stemmen blir ofte overdøvet av støy. Men her har du valget: Vil du lytte til stemmen eller støyen i ditt indre? Støyen kan være så høy at stemmen dempes til en svak hvisken på et diskotek. Likevel stemmer vi på stemmen.»

I et år hadde prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng sin egen spalte i VG helg. I ett år hadde de to muligheten til å snakke direkte med leserne uten filter – uten at andre hele tiden kom i veien og ville gjenfortelle hva de egentlig mente. De to englegründerne fikk dele sine egne erfaringer og opplevelser, og tenke høyt om tro, tvil, tillit, tilstedeværelse og forandring. Og de møtte lesernes egne reaksjoner, deres spørsmål eller begeistring.

Mulighetsloven forside

Anne-Mette Røsting: Mulighetsloven

Likte du The Secret? Da er dette boka for deg. Mulighetsloven forklarer deg hvorfor du får det du ber om, både positive og negative ting.

Forfatteren beskriver i denne lydboken det hun kaller mulighetsloven, som blant annet forklares slik at dét man gir fokus, energi og oppmerksomhet, blir virkelighet – enten det er ønsket eller uønsket. Hun beskriver også en fremgangsmåte for å få mulighetsloven til å virke i ens eget liv. I denne lydboken er det forfatteren selv som formidler disse tankene til deg som lytter. Etter å ha erfart hvordan flere mennesker har fått en fantastisk utvikling og vekst ved å bruke Mulighetsloven, vil hun her dele sine erfaringer med oss.

Denne lydboken har som ambisjon å inspirere deg til å ta egne, verdifulle skritt i retning av å finne veien inn til din egen naturlige kraftkilde, slik at du kan leve et gledesfylt liv i lyset, fylt med mange muligheter på din vei, veien du alltid må gå selv – og ja, du kan!

Er du ikke Fabel-kunde? Nå får du 14 dager gratis lytting!