Lydbøkene du kan glede deg til i juli - Fabel

Lydbøkene du kan glede deg til i juli

Sommer og lydbøker hører sammen for mange, og i juli kommer det mange store nyheter i Fabel-appen din!

Uansett om du skal på bilferie, på hyttetur eller bare slappe av hjemme i sommer, har du massevis av lydbok-nyheter du kan glede deg til i Fabel-appen.

1.juli:

Jeanine Cummins: Amerikansk jord. Roman

Mens Lydia og hennes åtte år gamle sønn gjemmer seg på badet, blir resten av familien massakrert i hagen. Et narkokartell på jakt etter Lydias journalistektemann tror de har klart å ta ham og hele familien hans av dage. Lydia vet at det bare er et spørsmål om tid før de vil komme etter henne og sønnen.

De flykter – først på måfå, deretter nordover. Mer enn 200 mil må de legge bak seg, med buss og tog, og til fots gjennom ørkenen, før de kommer til USA. På veien møter de barmhjertighet og medmenneskelighet, men også livstruende farer.

«Amerikansk jord» er en intenst gripende roman om en meksikansk mor og hennes sønn på flukt – om sorgen over de som er borte, og om hvor langt vi er villige til å gå for å redde dem vi er glad i.

 • Mona Grivi Norman: Pumaproblemet. Barn.Dyrehagedetektivene nr 6
 • Jan Guillou: Den demokratiske terroristen. Krim. Historien om Carl Hamilton 2

Lars Kepler: Speilmannen. Krim. Joona Linna-serien nr 8.

Passer det ikke bare helt perfekt at det kommer en ny lydbok i en av dine favoriittserier samtidig som sommerferien setter i gang?

En ung kvinne forsvinner på vei hjem fra skolen. Fem år senere blir hun funnet drept på en lekeplass midt i Stockholm. Gjennom overvåkningskameraer klarer Joona Linna å spore opp et øyenvitne. Når det viser seg at vitnet er en psykisk syk mann som overhodet ikke husker noe av det han har sett, kontakter Joona hypnotisør Erik Maria Bark.

2.juli:

 • Margit Sandemo: Demonen og jomfruen. Serieroman. Sagaen om Isfolket nr 22
 • Lianne Moriarty: Ektemannens hemmelighet. Roman

Maria Parr: Tonje Glimmerdal. Barn

Har ikkje du og barna blitt kjent med fantastiske Tonje Glimmerdal enno, rådar vi familien til å sette av tid til denne i sommar!

Tonje Glimmerdal er einaste barnet i Glimmerdalen, og den tøffaste jentungen dalen har sett på lenge. Bestevennen til Tonje er biske Gunnvald på 74 år, og dei to kjenner kvarandre ut og inn. Eller gjer dei eigentleg det?

Ein dag finn Tonje ut at Gunnvald har halde noko stort hemmeleg. Medan våren kjempar med snøen og får fjella til å glitre og elva til å buldre, kjempar Glimmerdalens vesle dunder for å berge lykka og feletonane for verdas beste bestevenn, godt hjelpt av mottoet: Fart og sjølvtillit!

 • Aud Midtsund: Brutte lenker. Serieroman. Malmbyen nr 11
 • Else Kåss Furuseth: Else går til psykolog. Biografi
 • Santa Montefiore: Sommerpaviljongen. Roman

Geir Tangen: Vargtimen. Krim

Gled deg til en helt ny krimserie fra Geir Tangen!

En fjorten år gammel jente blir funnet hengt i skogen. Snart blir det klart at hun har deltatt i et nettspill som er i ferd med å spre seg blant ungdommer i byen. Et spill der den endelige utfordringen er å ta sitt eget liv.
Som fersk etterforskningsleder står politioverbetjent Gabriel Fjell overfor et skremmende scenario. Han må finne den som står bak spillet, og enda viktigere: hindre flere ungdommer i å avslutte sitt eget liv. Men hvordan kan han stanse en gjerningsperson som ikke finnes?
Og hvordan stoppe et ungt menneske som ønsker å skade seg selv?

5.juli:

 • Elena Ferrante: Kvelande kjærleik. Roman
 • Erika Fatland: Høyt: en reise i Himalaya. Sakprosa
 • Torbjørn Færøvik: Veien til Xanadu. Sakprosa

Clare Pooley: Kjærlighetsprosjektet. Roman

Her en bok du virkelig kan kose deg med i ferien!

Julian Jessop er lei av å skjule den dype ensomheten han kjenner på. Han bestemmer seg for å skrive sannheten om livet sitt i en liten grønn notatbok som han legger igjen på den lokale kafeen. Han hadde ikke sett for seg at kaféeieren, Monica, skulle ta kontakt etter å ha lest historien hans. Heller ikke at hun skulle bli inspirert til å skrive sin egen historie. Lite visste Julian og Monica at ærlighetsprosjektet deres skulle få store konsekvenser for andre mennesker, og føre til både vennskap og kjærlighet.

«En smart, oppløftende bok som underholder samtidig som den får deg til å tenke.» Sophie Kinsella

 • Bente Pedersen: Skipet fra øst. Serieroman. Raija-serien nr 7
 • Julia Donaldson: Gruffalo. Barn

Karin Fossum: Bakom synger døden. Krim. Konrad Sejer-serien nr 15

Er du også hekta på Konrad Sejer-bøkene? Her kommer den foreløpig den siste boka i serien.

En enslig mor finner en urovekkende tegning på sønnens rom. En ung mann og en tenåringsgutt møtes tilfeldig på svaberget ved det dype vannet i Svartlandsskog. Dagen etter blir seksten år gamle Gritt Zeeland funnet død i samme skog. Det er så mange grunner til at en pen, ung jente kan være i fare. Overbetjent Sejer får en smertefull mordgåte i hendene, med mange mulige forklaringer. Gritt Zeeland lot nesten ikke noen slippe innpå seg, men det var svært mange – både unge og voksne – som hadde lagt merke til henne. Bakom synger døden er en dyptborende kriminalroman om det vakre og det heslige, ømhet og vold, livsløgn og vond virkelighet.

6.juli:

Michelle Obama: Min historie. Biografi

Unik historie fra en unik førstedame

Med ærlighet og vidd beskriver Michelle Obama sine seire og sine skuffelser, både de offentlige og de private, hun gir oss hele sin historie slik hun har opplevd den – med egne ord og på egne betingelser. Min historie er en klok og åpenhjertig bok, og en uvanlig nær og intim betraktning fra en kvinne med sjel og substans, som konsekvent har overgått forventningene hun har blitt møtt med – og hvis historie har inspirert oss alle.

 • Dominic Munton og Sunniva Vagstad: Det brenner! Barn
 • Torbjørn Færøvik: Kina på 200 sider. Sakprosa
 • Natalie Normann: Tatt til fange. Serieroman. Skjebnesøstre nr 4
 • Anna Fiske: Alle har en bakside. Barn
 • Torbjørn Færøvik: Orientekspressen – En vårreise. Dokumentar.

Tom Egeland: Kongen. Krim

En dramatisk kidnapping og et kappløp med tiden. Ikke gå glipp av sommerens thriller fra Tom Egeland!

Da kona og datteren til finansmannen Christian Collett Archer blir kidnappet, må politietterforsker Siri Schau og eks-politimannen Richard Skøyen samarbeide om å sirkle inn den skyldige. Richard Skøyen er Archers sikkerhetssjef, og til tross for at han råder sjefen sin til å koble inn politiet fra første stund, nekter Archer av frykt for at kidnapperne vil skade Monica og datteren. De umake etterforskerne står foran en formidabel oppgave. Er motivet penger – eller ligger løsningen skjult et helt annet sted?

7.juli:

 • Rune Angell-Jacobsen: Krigsrett. Serieroman. Amerika-serien nr 23
 • Nazneen Kahn-Østrem: London: glant gangstere, rabbinere, oligarker, rebeller og andre ektefødte barn av det britiske imperiet. Sakprosa
 • Øistein Borge: Bastarrden. Krim. Bogart Bull-serien nr 4

8.juli:

Kjersti Annesdatter Skomsvold: I dag jeg, i morgen du. Roman

Hvis du er glad i de virkelig gode romanene, må du lytte til Skomsvolds forfatterskap. 

Peter Venn bor alene i leiligheten under moren, han arbeider som oversetter ved kjøkkenbordet hjemme og går sin faste kveldstur i området rundt skogskirkegården. Han har et rikt indre liv, men det er stakkarslig sparsomt på ytre hendelser. Han kan ta seg i å lengte etter verden der ute, men først må han finne en måte å løsrive seg fra moren. Han føler seg fanget av lydene hennes, væremåten og ikke minst av hennes versjon av farens siste år; faren som gikk inn på det store soverommet da Peter var to år og ble der til han døde fem år senere. Peter har ingen minner om faren, alt han har er et stort savn.

Denne fredagen spiser Peter som vanlig kveldsmat hos moren, slik han motvillig har gjort i årevis. Han vet hvilke spørsmål han må stille, men våger han? Og kan han våge å nærme seg noen andre?

 • Lucinda Riley: Den italienske jenta. Roman
 • Jørn Lier Horst: Jakten på den siste dinosauren. Barn. Detektivbyrå nr 2
 • Gry Blekastad Almås: Norbritannia. Sakprosa
 • Torbjørn Færøvik: Midtens rike. Dokumentar

 

9.juli:

 • Maria Parr: Keeperen og havet. Barn
 • Santa Montefiore: Nå og tilbake. Roman

Frode Grytten: Garasjeland. Noveller

Dei er menn som søker kjærleik og fellesskap gjennom lengt og fanatisme, men utfallet blir einsemd og isolasjon. Frode Grytten skriv fengslande godt om maskuline drøymarar.

Ein sekstenåringen flyttar inn i farens garasje i garasjeland, og dei rekordvarme sommarvekene der skal merke han for livet. Den unge mannen i «Oslo» kjem tilbake til heimbyen for å få hemn. Det gifteklare paret i «Den siste øya» har investert i drømmereisa som ifølge operatøren vil gi dei isolation level: High, men er dei heilt åleine? I «Inntrengar» stirer eit norsk par forundra inn på mannen som med spansk lov på si side har flytta inn i feriehuset deira. Polakken i «YNWA» er langpendlar med jobb på vestlandsk fiskeslakteri og ei gryande erkjenning av at Norge er meir enn lykke og frisk luft. «Slutten på historia» skildrar eit vakkert møtet mellom to tidligare kjærastar ein sur kveld den spesielle våren 2020.

 • Ingeborg Arvola: Buffy By er talentfull. Barn
 • Torbjørn Færøvik: Buddhas barn. Dokumentar.
 • Santa Montefiore: Villa Magdalena. Roman

Line Baugstø: Jeg er Leona. Barn

Nominert til Arks barnebokpris!

Å begynne på ungdomsskolen kan være vanskelig, men Leona har en ekstra utfordring. Hun er født med guttekropp og føler seg ofte stemplet som annerledes. Heldigvis har hun bestevenninnen Malin, og bandet «De fire løvene» sammen med Malin, Amina og Emil. Men en dag skjer det som ikke skal skje: Leona blir forelsket i Emil, som Malin også er forelsket i. Hva skal hun gjøre? Og kan noen egentlig være forelsket i henne, når hun er som hun er? tenker Leona. Og hvem er det som sender henne ekle bilder og meldinger på telefonen? Leona og Malin leter etter svar, men noen ganger kan sannheten være vanskelig å takle.

12.juli: 

 • Thorbjørn Jagland: Du skal eie det selv – Memoarer fra et politisk liv. Biografi

Unni Lindell: Nabovarsel. Krim

Er det noen inne i naboens ferietomme hus?

Sonja Jansen er alene hjemme for å lese til ny matteeksamen. Hun vanner for naboen. Mens hun ordner med vannsprederen, hører hun en lyd fra huset og ser en skygge bak kjøkkenvinduet. Hun ringer politiet. Politibetjent Lydia Winther, kalt Snø, får sin første utrykning. Hun og makkeren finner ikke noe mistenkelig i det stille nabolaget og drar igjen. Men Snø føler en uhygge og kjører tilbake. Da er Sonja borte.

Snø bærer på en farlig familiehemmelighet. Mens hun leter etter Sonja, veves privatlivet hennes sammen med saken. Det som begynte i en frodig liten hage, utvider seg til et farlig spill med forgreninger helt inn i norsk oljeindustri. Et rystende psykologisk drama der galskapens logikk driver handlingen fremover mot et uunngåelig klimaks.

 • Endre Lund Eriksen: Hvordan jeg tjente min første million. Ungdom
 • Hilde K. Kvalvaag: Hjarteklapp. Barn

13.juli:

 • Aud Midtsund: Blodsbånd. Serieroman. Karoline-serien nr 15
 • Kristin Ålovsrud: Rykteflom. Serieroman. Sagmesterens barn nr 7
 • Natasha Lester: Den franske fotografen. Roman

 

14.juli:

 • Olaug Nilssen: Tung tids tale. Roman
 • Olav Ottersen: I nød og lyst. Serieroman. Tidevann-serien nr 9

Maria Sand: Helt ute. Ungdom

En ungdomsroman om å vente, lengte og tråkke feil. En historie om alt man ikke gidder, alt man prøver på og alt man kan angre på senere. Eller ikke.

Det er 1995, det er høst, men det er varmt. Kristina føler at dagene bare går uten at noe skjer. Så dukker Mikkel opp. Han sier at hun er finere enn de andre jentene. Kristina tenker at det kanskje er sant. Helt til det står Kristina er en hore på jentedoen. Da er hun ikke Kristina lenger.

15.juli:

 • Atle Berge: Birk og Barcelona-gjengen + Alle mann i forsvar. Barn.
 • Jan Guillou: I nasjonens interesse. Krim. Historien om Carl Hamilton nr 3
 • Ida S. Skjebakken: Sommersang. Serieroman. Krøniken om Ylva Alm nr 9
 • Anneli Klepp: Prosjekt 360. Ungdom

16.juli:

Santa Montefiore: Birøkterens datter. Roman

En vakker og ektefølt roman om fortidens bånd og en kjærlighet som overlever alt.

Grace har flyttet fra sin barndom på en britisk herregård til et enkelt liv i Massachusetts, USA. Med seg har hun sin fars lidenskap for bier, men hun bærer også på en dyp kjærlighetssorg som ikke slipper tak. Når datteren opplever samme ulykkelige forelskelse, må de begge konfrontere sin families fortid i England. De to kvinnene søker etter tapt kjærlighet, uvitende om de hemmelighetene og mystiske forholdene som binder dem sammen.

 • Jojo Moyes: Det siste brevet fra deg. Roman
 • Kaja Nylund: Gjennom ild og vann. Serieroman. Perlemor-serien nr 11
 • Gunn Marit Nisja: Jeg skal ta vare på deg. Roman
 • Hanne Kristin Rohde: Mysteriet med trusselmeldingene. Barn. Blålys-serien nr 4

19.juli:

 • Julia Donaldson: LIlle Gruffalo. Barn
 • Malin Persson Giiolito: Bare et barn. Krim. Sophia Weber-serien nr 1
 • Jan Mehlum: Kalde hender. Krim. Svend Foyn-serien nr 2

Agnes Ravatn: Fugletribunalet. Roman

Fengslande roman om skam, skuld og soning.

TV-programleiaren Allis Hagtorn forlèt mann og jobb etter ei offentleg sexskandale og byrjar som hushjelp for Sigurd Bagge, ein mann i førtiåra. Ho skal servere han tre måltid dagleg, halde orden i hagen og elles la han vere i fred. Allis går frå å vere på alles lepper til å bli heilt anonym. Til å begynne med omfamnar Allis den nye situasjonen som ei mulegheit til å starte på ny, men det tar ikkje lang tid før fascinasjonen for Sigurd Bagge dominerer livet hennar. Etter kvart som dei kjem nærare kvarandre, blir det avgjerande spørsmålet: Kven er Sigurd Bagge, og kva vil han med Allis? I eit avsidesliggande hus ved havet har to menneske søkt eksil. Begge har ein løyndom og eit ønske om å sone. Den eine ber på skam, den andre skuld. Kva må til for å kunne starte på ny?

 • Beate Grimsrud: Jeg foreslår at vi våkner. Roman
 • May Grethe Lerum: Å jage en drøm. Serieroman. Livets døtre-serien nr 24

 

20.juli:

Hanne Ørstavik: Ti amo. Roman

En sterk roman skrevet tett på virkeligheten.

Høsten 2018 får mannen hennes en alvorlig kreftdiagnose. Det er ikke lenge siden hun flyttet til Italia for å leve sammen med ham der. De har giftet seg, de elsker hverandre, de er så nære. Hun vet at han skal dø, legene har sagt det til henne, men vet han det egentlig selv? Døden er der hele tiden mellom dem, men er blitt noe de ikke kan snakke om.

«Ti amo»er en opprivende, skakende og øm roman, en roman om sorg, om ensomheten døden skaper, men også om dyp kjærlighet og om å åpne seg og ta livet til seg.

 • Natalie Normann: Drømmer og løgner. Serieroman. Skjebnesøstre-serien nr 5
 • Mette Barfelt: Vondt i viljen. Serieroman. Solvik-serien nr 1

21.juli:

 • Rune Angell-Jacobsen: Lykkens sommer. Serieroman. Amerika-serien nr 24
 • Martin Sellevold: Bikkjevakt. Roman
 • Olaug Nilssen: Ikkje tenk på det. Roman

 

22.juli:

Fanny Vaager: Jeg drømte at du drømte om meg. Barn

Husker du dramatikken, konfliktene , de store tankene og forelskelsene fra 5.-6.klasse? Her er barneboka som beskriver akkurat dette helt fantastisk.

Jentene i klassen til Ada er idioter, moren hennes skjønner aldri helt hva hun mener, og storesøsteren snakker plutselig veldig mye om feminisme. Læreren foreslår at Ada skal prøve å ikke la seg irritere av alle rundt seg, men det er ikke så lett som det høres ut som. Den eneste som forstår, er farmor – som viser seg å være mye mer enn den litt skumle, gamle damen som alltid skal sole seg toppløs. Sammen med henne får Ada tenke større tanker, hun kan stille vanskelige spørsmål og hun tør etter hvert også å snakke høyt om Victor. For kan det virkelig være sånn at hun begynner å bli forelsket? Hva er i så fall meningen med det?

 • Anne Sverdrup-Thygeson: På naturens skuldre: hvordan ti millioner arter redder livet ditt. Sakprosa
 • Atle Berge: Keeperkongen + Matias Maradona. Barn. Barcelona-gjengen nr 3 + 4
 • Lucinda Riley: Engletreet. Roman
 • Sarah Jio: Kjærlighetens ansikt. Roman
 • Inger Postvoll: Rullatorgeriljaen. Roman

 

23.juli:

Henrik Langeland: Showtime! Roman. Christian von der Hall-serien nr 3

Ta igjen imot Christian «Wonderboy» von der Hall, nå toppsjef i Norges ledende eventbyrå.

Han nærmer seg 60 og har endelig skjønt at det finnes noe enda viktigere enn penger og makt – og det er kjærlighet. Eller som Christian gjerne kaller det: underholdning. Slå deg løs og la festen begynne, et samfunnsshow skapt av gründere, partyfiksere, eiendomsmilliardærer og en og annen post#metoo- skandale.

 • John M. Gottman: Hemmeligheten bak et lykkelig parforhold. Sakprosa
 • Jørn Lier Horst: Operasjon Lurifaks. Barn. Detektivbyrå nr 2-serien
 • Hanne Kristin Rohde: Kodemysterieet. Barn. Blålys-serien nr 5
 • Elena Ferrante: Den dunkle dottera. Roman.
 • Frode Grytten: Bikubesong. Noveller
 • Santa Montefiore: Hagen i Hartington. Roman.

Bjørk Matheasdatter: Å løfte og bli løftet. Sakprosa

Inspirerende og tankevekkende om å ta vare på gnisten – i deg selv og i dem du har rundt deg!

Gnisten er gleden over livet, gløden til å skape og kraften til å gjennomføre. Den er varmen i oss, som andre kan merke. Gnisten er i oss og mellom oss. Hvordan kan vi beholde den gjennom livet? Hvordan kan vi løfte oss selv og hverandre?
Gjennom inspirerende og tankevekkende tekster gir Bjørk Matheasdatter deg smarte grep du vil ha nytte og glede av, om du er på jobb, sammen med familie, kjæreste eller venner. I et fengende og forståelig språk skriver hun om hverdagens utfordringer og gylne øyeblikk. I kapitler som «Av er det nye på», «Gnist-tyvene» og «Livet er for kort til å være kul», skriver hun om å løfte frem det gode, om motivasjon og mestring, om valg og verdier, om livets sorger og gleder, om relasjoner, kommunikasjon og kjærlighet. Hva gir gnist, og hva stjeler den? Hvordan kan vi ta vare på gnisten i oss selv og andre?

26.juli:

 • Lars Saabye Christensen: Min kinesiske farmor.Biografi
 • Jan Mehlum: En nødvendig død. Krim. Svend Foyn-serien nr 5
 • Agnes Ravatn: Veke 53. Roman
 • Egil Foss Iversen: Dødelig rettferdighet. Krim. Theodor Salomonsen-serien nr 9

 

27.juli:

Trude Teige og Eva B. Ragde: På åstedet: jakten på bevisene. Sakprosa.

Virkeligheten er ikke for de med svake hjerter.

Hvorfor står stolen slik? Er blodsporene fra liket eller drapsmannen? Hørte virkelig ikke naboen skrikene til barnet? Utallige spørsmål må besvares når en forbrytelse skal oppklares. Nitid arbeid og tålmodighet danner rammen for Eva B. Ragdes jobb som en av Norges fremste kriminalteknikere. Her forteller hun detaljert om arbeidet sitt når hun kommer til et åsted – om det er et brutalt drap eller et terrorangrep som under 22. juli der hun med bevitnet grusomhetene på nært hold.

Sammen med krimforfatteren Trude Teige tar Eva B. Ragde med oss inn i rystende saker som på hver sin måte kaster lys over hele spekteret av oppgavene hun må forholde seg til når en forbrytelse er blitt begått, og hvordan hun klarer å håndtere det grufulle som menneske.

 • Tove Jansson: Mummitrollene og den magiske hatten + Veien til Mummidalen. Barn.

 

28. juli:

 • Olaug Nilssen: Få meg på, for faen. Roman.
 • Olav Ottersen: Fangarmer. Serieroman. Tidevann-serien nr 10

Kathrine Wessel-Aas: Sommeren på Oaktree Manor. Roman. Familien Winther-serien nr 6

Gled deg til den sjette boka i den storslåtte serien om overklassefamilien Winther fra Trondheim på slutten av 1800-tallet.

Rose Winther skal gifte seg med Dimpy Ashmore, og Cecilia Winther reiser til England for å hjelpe datteren med forberedelsene.
Cecilia er spent på å møte foreldrene og søsteren igjen for første gang på mange år, men aller mest gleder hun seg til å komme seg unna salongen i Kjøpmannsgaten. Hun er lei av ekteskapet og livet sitt, men det kan hun ikke fortelle til noen.
I England møter hun kunstmaleren Rufus Pratt. Han er bohem, frigjort og sjarmerende – og Cecilias verdier og moral settes på prøve. Men er hun egentlig villig til å gi opp sitt trygge, behagelige liv som sosietetsfrue?
Det blir en varm og hektisk sommer på Oaktree.

29.juli:

 • Jørn Lier Horst: Operasjon Rød sløyfe. Barn. Detektivbyrå nr 2
 • Atle Berge: Robot-Birk. Barn. Barcelona-gjengen nr 5
 • Erica James: Blomsterårene. Roman

Jan Guillou: Fiendens fiende. Krim. Historien om Carl Hamilton nr 4

I løpet av sommeren slipper vi hele Jan Guillous actionfylte spenningsserie om Carl Hamilton. Dette er den fjerde boka, og hver 14. dag kommer det en ny bok, helt til alle er ute. Hopper du på nå, har du med andre ord masse å glede deg til i ukene fremover! 

Carl Gustav Gilbert Hamilton, også kalt Coq Rouge, er greve, opprører og morder i statens tjeneste. Før han kan sendes på oppdrag til Moskva må han gjennom en omfattende renvasking for mistanke om uønsket virksomhet. Denne finner han svært pinlig. I Moskva sitter en spiondømt svensk avhopper og sprer gift. Hvis mannen ikke stoppes straks, kan det utvikle seg til en grenseløs agentkrig.

30.juli:

 • Aud Midtsund: Hemmelig lykke. Serieroman. Malmbyen-serien nr 12
 • Hans-Wilhelm Steinfeld: Putin. Biografi.
 • Arne Svingen: Flukten til sirkuset + Flukten til bakgatene. Barn. Serien om agent Elvin Griff nr 3 + 4
 • Santa Montefiore: Valentinas siste reise. Roman
 • Frode Grytten: Flytande bjørn. Roman
 • Kristin Sonne Harild: I vill galopp. Barn.
 • Nick Alexander: Hannah. Roman

 

Begynte du også å gled deg til å lytte nå? Alle disse lydbøkene og tusenvis av andre underholdende lydbøker hører du i Fabel-appen. Og du vet vel at alle nye abonnenter kan prøve Fabel helt gratis og uforpliktende? Klikk her for å starte din prøveperiode!