Lydboktips til deg som er ny lydboklytter - Blogg | Fabel

Er du ny lydboklytter?

Her er noen gode lydbøker du kan starte med!

Uansett om du liker å høre på krim og spenning, medrivende romaner eller engasjerende dokumentarer, finner du mye å høre på i lydbok-appen Fabel.

SERIE:

Stefan Ahnhem: Fabian Risk-serien

Hvis du er glad i å binge spennende serier på Netflix, men har lyst til å prøve deg på lydbok, anbefaler vi at du tester ut en av Fabels krimserier.

En av de mest populære populære akkurat nå er serien om den svenske politietterforskeren Fabian Risk, med intelligente og intrikate krimgåter tett knyttet til samfunnet vi lever i.

Liker du Fabian Risk-serien, kan du også prøve:

MEDRIVENDE ROMAN:

Nina Lykke: Nei og atter nei

Det er store sjanser for at du har hørt noen snakke om denne boka. For den gir deg mye å snakke om!

Nei og atter nei er både morsom og ubehagelig, og beskriver hva som skjer når en solid kjernefamilie går i oppløsning etter at mannen Jan har hatt et sidesprang med den langt yngre rådgiveren Hanne. Men styres vi alle av øyeblikkets lyst?

Hvis du ikke vil gå glipp av lydbøkene alle snakker om, kan du også prøve:

KRIM:

Claire Douglas: Ung kvinne forsvunnet

Er det ikke noe helt eget med småbykrim der krimgåten avdekkes lag for lag?

En slik krimgåte får du i Ung kvinne forsvunnet. For 20 år siden forsvant Sophie Collier sporløst fra den lille kystbyen hun bodde i. Bare skoene stod igjen ved sjøen. Men så dukker det opp en død kropp, og mye tyder på at mange vet mer enn de forteller. Mye mer.

Hvis du liker skikkelig spennende lydbøker, kan du også prøve:

FÅ INNSIKT:

Åsne Seierstad: To søstre

Historien om de to søstrene fra Bærum som i all hemmelighet reiste til Syria og IS har engasjert hele Norge.

I Åsne Seierstads bok blir vi kjent med både søstrene, med faren som fortvilet reiser til Tyrkia for å prøve å finne døtrene sine, og med et lokalsamfunn som prøver å finne ut hva som gjorde at de to søstrene reiste fra Kolsås til Kalifatet. Svarene er både rystende og tankevekkende.

Ute etter flere engasjerende lydbøker? Da anbefaler vi:

Er du fortsatt ikke Fabel-abonnent? Da kan du prøve Fabel gratis og uforpliktende*. Du klikker her for å få tilgang til tusenvis av lydbøker!

*Gjelder bare nye kunder