Seriemaraton for barna i romjula👶🤸‍♀️🎄 - Fabel

Seriemaraton for barna i romjula👶🤸‍♀️🎄

Gi barna en pause fra julemaset med en dose serier fra Fabel.

Er barna rastløse i romjula? Vi har løsningen! La dem drømme seg bort i en av de mange lydbokseriene fra Fabel, enten sammen med deg, eller som avslappende alenetid!

For de aller minste:

Mysteriene i Kråkeslottet barnehage er en herlig ny serie av Lars Mæhle og Odd Henning Skyllingstad.

Leon og Live, Kråkeslottet barnehages egne detektiver, løser gåter som alle barn vil kunne kjenne igjen. Hvorfor er det møkkete på gulvet? Hvor er brillene til Elin?

Sjarmerende mini-krim for barn mellom 2-4 år.

Alle bøkene i serien kan høre uavhengig av hverandre:

En annen serie som mange av dere kanskje kjenner godt til allerede er Brillebjørn-serien av Ida Jackson. Våre barn blir aldri lei og kan høre disse om og om igjen!

Pssst: har du fått med deg Brillebjørns adventskalender eksklusivt for Fabel? Det er ikke for sent å lytte gjennom denne her!

Dette er varme og humoristiske hverdagshistorier som det er enkelt å kjenne seg igjen i – for både liten og stor. Og den perfekte gaven til små Brillebjørn-fans. Lydbøkene inneholder også sanger laget av Ida Jackson.

Kun tilgjengelig for stykksalg:

For barn fra 4-6 år:

De fleste av dere har sikkert hørt om Ruffen?

“Ruffen gifter seg” er en uhyre spennende og romantisk Romeo og Julie-fortelling for alle oss som mener at når man først har funnet den man hører sammen med, kan man overleve både lyn-nedslag, vannkanoner og ekte yetier.

Hør de andre fortellingene om Ruffen her:

– Ruffen: Sjøormen som ikke kunne svømme
– Ruffen på nye eventyr
– Ruffen og den flyvende hollender
– Ruffen og det mystiske hullet
– Ruffen og drageslottet
– Ruffen og det hemmelige havfolket
– Ruffen gifter seg

En annen serie som er populær hos fire-, fem- og seksåringene er historiene om Svingens gale verden!
«Svingens gale verden» er en serie med humorbøker for barn fra 6 år, skrevet av forfatteren Arne Svingen. En slags parallellserie til forfatterens grøsserserie – «Svingens mørke verden».
Bøkene handler om alt som er sprøtt og morsomt: teite lærere, umulige sykler, vanvittige sydenturer og slubberter generelt.

Bøkene i serien kan høres uavhengig av hverandre:

For barn fra 8 år:

Har du hørt om Arlo Finch? Arlo Finch trodde at det å bli speider betød at han skulle lære seg villmarksferdigheter, som leirliv og knuter. Men etter å ha flyttet til den lille byen Pine Mountain i Colorado, skjønner Arlo raskt at det finnes så mye, mye mer.

Hans nye venner, Indra og Wu, lærer han hvordan man håndterer den ville magien som siver ut fra mystiske Langskog – en egen liten verden full av under og fare.

Dette er tredje og avsluttende bind i den spennende serien om ARLO FINCH:

Arlo har vendt tilbake til Pine Mountain etter en trøblete sommerleir der han nesten mistet livet. Nå må han forberede seg på å begynne på ny skole med nye farer og dessuten planlegge sin farligste ferd: den til Kina for å hente hjem pappa. Men de mystiske hinsidige har en annen plan og Arlo må velge mellom å redde familien og vennene sine eller å redde Langskogene.

PS: denne boken er foreløpig kun tilgjengelig for kjøp, men de tidligere bøkene kan strømmes.

Tidligere bøker i serien:

For barn fra 10-12 år:

Har du hørt “Kampen mot superbitchene”? Dette er den fjerde boken i serien!

Anne Bea har fått kjæreste, og livet burde vært perfekt. Men ingenting er som hun trodde. Det hjelper ikke at hun får ei ny jente i klassen.

Den nye jenta, Natalia, er sykt pen og grei og blir raskt et midtpunkt i gjengen. Plutselig er det som om Anne Bea ikke finnes lenger. Men er Natalia så grei som alle tror? Rett før avslutningsturen til sjuende får Anne Bea støtte fra uventa hold. Det blir en tur fylt av hemmelige allianser, overraskende forelskelser og en dramatisk finale.

Dette er den fjerde og siste boka i serien om superbitchene.

Hør de andre lydbøkene om superbitchene:
– Kampen mot superbitchene
– Superbitchene driter seg ut
– Det spøker for superbitchene
– Superbitchenes hemmelighet

Vi håper du fant lydbøker barna og familien kan høre i romjula. I appen finner du alle disse og tusenvis av andre lydbøker, både til barn og voksne. Og nye abonnenter prøver gratis! Klikk her for å starte din prøveperiode!