Lydbøkene du kan glede deg til i november - Fabel

Lydbøkene du kan glede deg til i november

Med disse lydbøkene å glede seg til, er det bare å ønske høstmørket velkommen – og mot slutten av måneden kan vi til og med begynne å kose oss med skikkelig deilige julebøker! 

1.november:

Martine Johansen: Vi har ikke fire nye år. Roman

«Martine Johansen blander en potent litterær reiseskildring med noen stramme doser dystopi i sin nye roman. (…) Men så er altså romanen også mye mer enn en dommedagsfortelling. På sitt beste er den en vital roadmovie og et originalt portrett av Donald Trumps USA.»

Knut Hoem, NRK
 • Anna Holmström Degeerman: Zombiepanikk. Barn. Bok nr 3 i Vampyrvarsel-serien
 • Iona Grey: Den magiske timen. Roman

2.november:

Sarah Lark: Kivien kaller. Roman. Bok nr 3 i New Zealand-serien

Kivien kaller er en uforglemmelig historie om mot, kjærlighet, vilje og utholdenhet – på et bakteppe av en verden i forandring, og er tredje og avsluttende bok i Sarah Larks fengslende familiesaga fra New Zealand.

1907: Gloria, Gwyneiras oldebarn, har vokst opp på idylliske Kiward Station, der hun har fått utfolde seg blant dyr og mennesker. Men nå har foreldrene bestemt at det er på tide at hun blir en lady, og sender henne på kostskole i England. Gloria mistrives fra første stund, og begynner å legge planer for hvordan hun skal komme seg tilbake til sitt elskede New Zealand. Ingenting kan stoppe henne, og hun legger ut på en farlig reise. Det skal forandre henne for alltid.

 • Monika Peetz: Reisen til Lourdes. Roman. Første bok i Tirsdagsdamene-serien
 • Arne Svingen: Perfekt ondskap. Ungdom.
 • Gert Nygårdshaug: Himmelblomsttreet. Roman. Bok nr 2 i Mino-serien

3.november:

 • Olav Ottersen: Innhentet av fortiden. Serieroman. Bok nr 17 i Tidevann-serien

Anna Bågstam: Øyenvitnet. Krim. Første bok i serien om Mordene i Lerviken. 

Dagen etter at Harriet Vesterberg flytter inn i farens hus, i det idylliske tettstedet Lerviken ved Öresund, blir en kvinne funnet brutalt drept, med øyelokkene teipet opp, kun et steinkast unna.

Med et havarert kjærlighetsforhold bak seg ser Harriet fram til en ny start som etterforsker hos politiet i Skåne. Men hun forstår raskt at hun ikke er så velkommen på stasjonen som hun hadde ventet, og at ikke alle setter like stor pris på ideene hennes. Hun bestemmer seg for å gå sin egen vei i etterforskningen, men den leder henne inn på et spor som hun snart desperat angrer på at hun begynte å følge. Kan morderen være en hun kjenner?

4.november:

Auður Ava Ólafsdóttir: Regn i november. Roman

Først kjører hun over en gås, så blir hun dumpet – av to menn. Nå frister det mest med en lang og varm ferie. Men så får hun uventet ansvaret for venninnens fire år gamle, døve sønn Tumi. Og da gutten velger vinnertallene på tidenes største lottokupong, drar de to av gårde på biltur langs Islands ringvei midt i mørkeste november.

Med hanskerommet fullt av tusenlapper setter de kursen mot et nyoppført sommerhus på østkysten. Underveis treffer de på agurkdyrkende bønder, et estisk mannskor, en uheldig falk, en hemmelighetsfull haiker og flere saueflokker med svært dårlig trafikkvett. Det som startet som en spontan reise, åpner opp for både avgjørende valg og nye innsikter.

 • Tor-Håkon Gabriel Håvardsen: En seksti under. Sakprosa
 • Ida S. Skjebakken: Kvinnenes dal. Serieroman. Bok nr 13 i Krøniken om Ylva Alm.
 • Maiken Nylund: Rikka – på ordentlig og forever. Barn. 
 • Rune Angell-Jacobsen: En ny start. Serieroman. Bok nr 10 i Sara Vakker-serien

5.november:

Jonathan Franzen: Frihet. Roman

I Frihet gir Jonathan Franzen oss en stor samtidsroman om familien, ekteskapet og tiden vi lever i.

Frihet fanger på samme tid humoren og tragedien i de fristelser og byrder som nettopp frihet gir oss. Og ikke minst, kostnadene ved å ha idealer, og å holde fast ved dem.

 • Margit Sandemo: Huset i Eldafjord. Serieroman. Bok nr 26 i Sagaen om Isfolket
 • Eldrid Johansen: Faraos forbannelse. Barn
 • Camilla Läckberg: Super-Charlie og flamingokatastrofen + Super-Charlie og bæsjeksplosjonen. Barn
 • Tor Arve Røssland: Glimt. Ungdom
 • Peter James: Vakker i døden. Krim. Bok nr 2 i Roy Grace-serien
 • Yahya Hassen: Yahya Hassen 2. Lyrikk

8.november:

Bobbie Peers: Snøfreserduellen. Barn. Bok nr 4 i Oppdagerklubben

Store, farlige snøfresere har forskanset seg på toppen av verdens kanskje aller høyeste fjell. Ella og Felix må hjelpe de stakkars snømåkene med å få toppen sin tilbake. Kan en real duell avgjøre hvem som skal få bygge snøborg helt, helt øverst?

I denne spennende fjerdeboka i serien om Oppdagerklubben blir vi med Ella og Felix på et iskaldt oppdrag, der snømåker, snøfresere og skihoppere er alt annet enn det du trodde det var. Oppdagerklubbens univers er et lekent bakvendtland der barnas fantasi redder dem fra både skumle pirater og illsinte snøfresere.

 • Fredrik Backman: En mann ved navn Ove. Roman
 • May Grethe Lerum: Speil i sølv. Serieroman. Bok nr 28 i Livets døtre-serienn
 • Bjørn Vatne: Død og oppstandelse. Krim. 

9.november:

Per Andreas Madsen: 1989. Året som endret Europa. Sakprosa

Berlinmurens fall endret historien. Denne boken tar deg med på innsiden av begivenhetene, og slippes på dagen 32 år etter at muren ble åpnet.

Vi følger dramaet bak Berlinmurens fall, måned for måned, både på gateplan og i storpolitikken. Sentralt i fortellingen står noen unge aktivister i Leipzig. De arrangerte demonstrasjoner. De tok sjanser. De gikk foran. Vi følger deres kamp mot ensretting og undertrykkelse, mens kommunistlederne desperat forsøker å holde seg ved makten. 9.november 1989 revnet Muren, diktaturstatene i øst gikk i grus, og Europa ble endret for alltid. Men friheten var ikke noe menneskene i disse landene fikk. Det var noe de erobret.

 • Tor Arve Røssland: Den tolvte spelaren. Ungdom. 
 • Erlend Loe: Tatt av kvinnen. Roman
 • Britt Bildøen: Mitt milde vesen. Roman
 • Natalie Normann: Gjensynet. Serieroman. Bok nr 9 i Skjebnesøstre-serien
 • Monika Peetz: Syv dager med tirsdagsdamene. Roman. Bok nr 2 i Serien om Tirsdagsdamene
 • Torkil Daumahug: Døden ved vann. Krim

Martin Holmén: Slugger. Krim. Bok nr 3 om Harry Kvist

Stockholm, den usedvanlig varme sommeren 1936. Harry “Kvisten” Kvist var en gang en lovende mellomvektsbokser, men jobber nå med å inndrive gjeld mellom tørstende gatebikkjer og andre løse hunder i bydelen Sibirien.

Da hans gode venn, presten Gabrielsson, blir funnet brutalt myrdet og naglet til alteret i Katarina-kirken på Södermalm, synes ikke politiet å ville løfte en finger for å løse saken. Mens Stockholms kriminelle gjenger kjemper om kontroll over bydelene, trekkes “Kvisten” inn i et komplott med forgreninger til Tyskland og et naziregime som kaster lange skygger over et ustabilt Europa på randen av krig.

Slugger er en beinhard, moderne noir, forfattet i en drivende prosa, med et imponerende grep om de historiske miljøene, og er den tredje frittstående boka om bokseren Harry Kvist.

10.november:

 • Jeffrey Archer: Men timen kommer. Roman. Bok nr 6 i Clifton-krøniken
 • Inger Johanne Sæterbakk: Rundt jorda og tilbake. Barn
 • Rune Angell-Jacobsen: Mistenkt. Serieroman. Bok nr 32 i Amerika-serien
 • Kristin S. Ålovsrud: Ragnhild. Serieroman. Bok nr 1 i Fredsår-serien

Anne Mette Hancock: Mercedes-snittet. Krim. bok nr 2 i serien om Heloise Kaldan

En gutt er forsvunnet fra skolen – Lukas ser ut til å ha forsvunnet i løse luften. I skolegården møter journalisten Heloise Kaldan sin nære venn og etterforsker Erik Schäfer. Lukas mobil blir funnet, og viser at gutten var besatt av pareidoli: et fenomen der man ser mønstre i tilfeldige ting.

Særlig et foto av en låvedør, som ligner et ansikt, blir interessant i etterforskningen. Er det her Lukas er? Heloise blir beordret til å stoppe en artikkel om soldater som er rammet av posttraumatisk stresslidelse for å dekke saken om den forsvunne gutten. Men da det dukker opp fakta i Lukas-etterforskingen som peker i retning av traumatiserte soldater, trenger Schäfer hjelp fra Heloise for å finne vei i virvaret av spor som finnes.

11.november:

Thomas Kanger: Den første stein. Krim. Første bok i serien om Elina Wiik

Folkets hus brenner, og sosialdemokratene fortviler. Også fordi den trofaste vaktmesteren blir funnet brent til døde. Brannen må ha vært påsatt.

Til å begynne med virker det som om mordbrannsaken i småbyen skal bli en grei sak å oppklare. En bosnisk kroeier blir mistenkt for å ha tent på av hensyn til sine egne økonomiske interesser. Men når den dypt religiøse faren til det eneste vitnet forsvinner sporløst, får saken helt andre dimensjoner. Den unge politikvinnen Elina Wiik mistenker en forbindelse mellom mordbrannen og forsvinningen, og hennes etterforskning i saken skaffer henne fiender blant kolleger og utsetter henne selv for livsfare.

 • Julia Heaberlin: Piken i graven. Krim
 • Hogne Hongset: Vindbaroner. Krim
 • Kristin Hauge: Tiggerne. Noveller. 
 • Jan Thomas: Jeg har levd! Biografi

12.november:

Andrzej Sapkowski: Skjebnens sverd. Roman. Bok nr 2 i Volveren-serien

Andre bok i Witcher-serien, bøkene bak suksess-serien på Netflix!

Med sin blanding av western, middelalderens ridderromaner og slavisk mytologi er Witcher-serien en forfriskende fantasylesning, altoppslukende, humoristisk og voldelig. Det er som å dykke inn i et alternativt univers skapt av en ukjent Grimm-bror. Yennefer, Ciri, Jaskier og Geralt gir deg halsbrekkende eventyr og underholdende leseopplevelser.

 • Eystein Hanssen: En kort evighet. Krim. Bok nr 7 i ELLI-serien
 • Rune Angell-Jacobsen: Avsløringen. Serieroman. Bok nr 10 i serien om Folket på Lindstad

15.november:

 • Astrid Lindgren: Ronja Røverdatter. Barn
 • Egil Foss Iversen. Dødelig arv. Krim. Bok nr 13 om Theodor Salomonsen
 • Giovanni Bocciaccio: Dekameronen. 13 historier. Roman
 • Linn T. Sunne: Mareritt. Ungdom

Gro Nylander: Barnebarn! Glede og alvor. Sakprosa

Til hygge og nytte for alle besteforeldre!

I denne underholdende boken forteller Gro Nylander med varm innlevelse om egne og andre besteforeldres erfaringer. Hun høster i tillegg fra sitt lange legeliv og fra moderne forskning, og går helt tilbake til evolusjonen for å vise hvorfor besteforeldre og barnebarn er så viktige for hverandre.

16.november:

 • Kristin S. Ålovsrud: Kald vinter. Serieroman. Bok nr 11 om Sagmesterens barn
 • Gert Nygårdshaug: Rødsonen. Krim. Bok nr 10 i Drum-serien
 • Monika Peetz: Mellom ugress og roser. Roman. Bok nr 3 om Tirsdagsdamene

Arne Svingen: Ånden i tekanna. Barn

Spinnvill og herlig absurd serie for unger på barneskolen.

Dette må være Eriks lykkedag! I veikanten finner han en eldgammel tekanne. Han børster jord av kanna, og plutselig står det en ånd foran ham. Men idet Erik skal få oppfylt sine tre ønsker, oppstår tidenes kaos.

17.november:

Gert Nygårdshaug: Afrodites basseng. Roman. Bok nr 3 i Mino-serien

I Afrodites basseng har borgerkriger, voldsomme demonstrasjoner og teknologisk sammenbrudd ført frostmannen Jonar Snefang og hans sønn Erlan til en avsidesliggende bygd i Norge.

En dag kjenner plutselig Jonar en foruroligende lukt og han får tildelt en mystisk kiste som blant annet inneholder et kart over Sahara og en gammel bok med en gåte. Samtidig drømmer Jonar om den unge kvinnen Ooni som vandrer i ørkenen …

 • Olav Ottersen: Fri som fuglen. Serieroman. Bok nr 18 i Tidevann-serien
 • Virginia Baily: Tidlig en morgen. Roman
 • Daniel Silva: Den falne engel. Krim

18.november:

 • Marit M. Simonsen: Da mennesker regjerte kloden. Sakprosa. 
 • Rune Angell-Jacobsen: Sara og Johannes. Serieroman. Bok nr 11 i Sara Vakker-serien
 • Maiken Nylund: Nå eller aldri, Rikka. Barn. Bok nr 2 om Rikka
 • Tor Bomann-Larsen: Kongstanken. Biografi.
 • A.N.P: Et siste PS: en norsk jentes bekjennelser. Biografi

19.november:

Tatiana de Rosnay: Den andre historien. Roman

Nicolas Duhamel ferierer på et luksussted på en øy utenfor kysten av Toscana og håper at fortidens spøkelser endelig har forsvunnet. Da han var i begynnelsen av tyveårene, snublet han over en godt skjult familiehemmelighet.

For å avdekke den la han ut på en reise som tok ham fra baskerkysten til Sankt Petersburg – men svarene var ikke lette å finne. Mens han gravde i familiens fortid, begynte han å skrive en roman. Den ble en gedigen suksess, og Nicolas ble en litterær stjerne nærmest over natten. Men nå må Nicolas igjen gå tilbake til fortiden og granske det han trodde han forsto. Han lærer at hemmeligheter alltid kommer for en dag, uansett hvor dypt de er begravet.

 • Aud Midtsund: Sannhetens time. Serieroman. Bok nr 16 i Malmbyen-serien
 • Peter James: Ikke død nok. Krim. Bok nr 3 i Roy Grace-serien
 • Johan Theorin: Jakten på hwitrene. Barn. Bok nr 2 i Krøniken om Jarmaland

22.november:

David Walliams: Ismonsteret. Barn

Else er en 10 år gammel, foreldreløs jente i viktoriatidens London. Hun har rømt fra barnehjemmet Ormebo og den forferdelige bestyrerinnen fru Blodstenk, og søker tilflukt i Naturhistorisk museum.

Der hjelper hun til med utstillingen av Ismonsteret – en 10 000 år gammel ullhåret mammut som er nedfrosset og perfekt bevart. Sammen med sine nye venner ved museet bestemmer Else seg for å sette mammuten fri, og eventyret er i gang da de legger ut på ekspedisjon for å returnere sin opptinte venn til Nordpolen.

“Ismonsteret” er en eventyrlig historie om håp og samhold, om å finne sin plass i en uforutsigbar verden og om å sloss for det man tror på.

 • Anne Youngson: Møt meg på museet. Roman
 • Bente Pedersen: Villroser. Serieroman. Bok nr 12 i Raija-serien

Jenny Gladwell: Adventsgaven

Fra Oslomarka til Trafalgar Square – en herlig romantisk førjulsfortelling om kjærlighet, vennskap, heltemot og juletrær, fylt av den nordiske julens lune sjarm.

Nyhetsjournalist Jane Brook er utslitt. Den store, avslørende gravejobben hun brukte et halvår på ble en suksess, men den kostet henne også et kjærlighetsforhold. Til hennes overraskelse sender redaktøren henne av gårde til Norge for å skrive om Skogens dronning – juletreet som Oslo gir til Londons befolkning hver vinter. En uke på fine hoteller og førjulsfeiring venter, i selskap med blant andre den kjekke TV-personligheten Philip Donelly, og selv om Jane opprinnelig er skeptisk, kan det jo også være akkurat dette hun trenger for å lindre kjærlighetssorgen.

Men i de dype og snøfylte skogene finner Jane også noe annet: gamle brev fra krigens dager mellom en ung soldat og en mystisk ung kvinne. Det siste brevet ender med en lidenskapelig bønn som aldri blir besvart. Nå er det bare Jane som kan gi denne historien om kjærlighet og mot en happy ending – og ved å gjøre det, kan det også være at hun endrer sitt eget liv for alltid. En historie som venter på å bli fortalt. En kjærlighet som venter på å bli oppdaget.

Wenche Mühleisen: Redd deg selv, lille hjerte. Roman

Innsiktsfullt og gripende om aldring og lengsel etter nærhet.

Sex er voksenlivets lek og håp om intimt fellesskap. Det er hengivelse, risiko og overskridelse. Det er et dunkelt løfte om belønning og tilfredsstillelse. Hvordan ser dette ut for en kvinne over midtveis i livet i et mangeårig ekteskap, der han har følt seg styrt, mens hun har følt seg avvist? Hun som en gang for tjue år siden har bedratt ham, han som bekjenner for henne at han lever et dobbeltliv med en yngre elskerinne og gjerne vil fortsette med det.

Hvilke vilkår har kjærligheten og begjæret i vår tid, i vår verden? Hva skjer med dem vi bedrar, med dem vi forlater? Hva skjer med oss som bryter og som vil leve et annet liv? Forblir vi intakte? Eller blir vi, på tross av våre inderligste forsøk, brutt opp og noen ganger helt ned i møte med ansiktet til den man en gang elsket, av berøringen, av lukten, følelsen, av minnet om følelsen.

23.november:

Torkil Damhaug: En femte årstid. Krim

Ann, Victor, Helene, Nicolai. Fire ungdommer som henger sammen. En dag stenger de en klassekamerat inne i kjelleren på den nedlagte fabrikken nede ved elva, der det en gang skjedde en grusom ulykke. Det skulle de aldri gjort …

Kort tid senere er to av de fire ungdommene funnet døde, og den tredje er forsvunnet.

 • Rune Angell-Jacobsen: Dommedag. Krim. Bok nr 8 om Abel Eik
 • Erlend Loe: Vareopptelling. Roman
 • Britt Bildøen: Tvillingfeber. Roman
 • Arne Svingen: Jakten på Fisetangen. Barn.
 • Sylvia Day: Sommerfugl i frost. Roman

24.november:

Gudrun Skretting: Tre menn til Vilma. Roman

En måned til julaften, og på tide å ta et skikkelig hopp inn i julekosen! Her er lydboka du virkelig kan kose deg med frem mot jul! 

En eldre herre med løsbart og bratsj blir like før jul funnet død på flyet fra London til Oslo. Hans navn var Fredrik Mozart Sandvik, og i bratsjkassen ligger en bunke brev adressert til hans datter, Vilma Veierød. Den 35 år gamle Vilma lever alene, og har ingen kjennskap til faren. Forøvrig har hun mer enn nok med å unngå døden – lagre hermetikk i kjelleren, for eksempel, og holde seg unna radioaktive bananer. Når hun da ikke er på jobb med de brysomme pianoelevene i kulturskolen.

Men da en kjekk prest og en patolog med verbal tourettes plutselig står på døren hennes med brev fra den døde faren, blir alt forandret. Det har nemlig ikke vrimlet av menn i Vilmas Veierøds liv. Så langt i fra. Men plutselig må hun forholde seg til to stykker. Tre – hvis man regner med den døde faren.

 • Arnaldur Indridasonn: Skuggasund. Krim. Første bok i serien om Flovent og Thorson
 • Jeffrey Archer: Dette var et menneske. Roman. Bok nr 7 i Clifton-krøniken
 • Rune Angell-Jacobsen: Hans tre kvinner. Serieroman. Bok nr 33 i Amerika-serien

25.november:

Kurt Aust: Hjertets mørke. Roman. Bok nr 8 om Thomas av Boueberge og Petter Hortten

Afrika, Guineakysten september 1705. Slaveskipet «Cron Printzen af Danmark», fullastet med slaver, eksploderer i et inferno av ild rett før reisen til de dansk-norske karibiske øyer. Alle om bord dør. I 1707 ankommer Thomas av Boueberge og Petter Hortten Christiansborg fort på Guineakysten for å etterforske eksplosjonen.

Med seg har de Petters hustru og lille sønn. Thomas utgir seg for å være undersøkelsesdommer utsendt av kong Frederik IV. Men i realiteten er han nå en dømt fredløs og på flukt fra den danske kongen. Tilsynelatende går de i land i et paradis, mens snart fremstår fortet og Guineakysten som et ormebol av intriger, brutalitet og ondskap. Thomas og Petter skjønner at hvis de skal overleve oppholdet, må de finne roten til ondskapen og knuse den. Men hvordan gjør man det, når det dypeste onde har kongen av Danmarks velsignelse?

 • Thomas Kanger: Sangfuglen. Krim. Bok nr 2 om Elina Wiik
 • Ruth Lillegraven: Sigd. Lyrikk
 • Ruth Lillegraven: Dette er andre dagar. Lyrikk
 • Poppy Alexander: 25 dager til jul. Roman

26.november:

Katrine Wessel-Aas: Den største gaven. Roman. Bok nr 7 om Familien Winther

Bli med å feire jul med Familien Winther!

England 1900. Unge Rose Winther og Dimpy Ashmore er nygifte og skal tilbringe julen på familiens ærverdige gods Oaktree Manor. Rose elsker jul og har store planer for høytiden. Den skal bli uforglemmelig – full av deilig mat, varm toddy, vakker pynt, peisbål, god stemning og kjærlighet. Forventningene og gleden snus raskt til fortvilelse og sorg da Dimpy mottar et brev som får ham til å styrte på dør. Like etter ankommer en fremmed Oaktree Manor, og Rose havner i et følelsesmessig kaos. Hvor godt kjenner hun egentlig Dimpy? Og kan julen reddes? “Den største gaven” kan leses som en enkeltstående roman, men Winther-fans vil fryde seg over nok en historie om familien Winther og det flotte godset Oaktree Manor.

 • Rune Angell-Jacobsen: Når sjansen byr seg. Serieroman. Bok nr 11 om Folket på Linstad

29.november:

Kjersti Herland Johnsen: Julebrev. Roman

Linda har alltid hatt eneansvaret for sønnen Brage og vært opptatt av å skape en tryggere oppvekst for ham enn den hun selv hadde. Og når julen nærmer seg, blir tradisjoner og ritualer ekstra viktig.

Linda har planlagt alt, og det må bli perfekt. Så kommer Brages far overraskende på banen, og Lindas juleplaner blir kullkastet. I tillegg får hun brev fra en hun ikke kjenner, men som hun mistenker at kjenner henne. Uro og kaos truer, og vonde minner fra Lindas fortid stiger til overflaten. Samtidig kan hjelpen kanskje komme fra uventet hold? En jul der ingenting blir som planlagt, kan likevel bli den perfekte jul!

 • Marianne Magelssen: Pust for livet. Sakprosa

Merete Junker: Lillemann Ildebrann. Krim. Bok nr 2 om Eline Torp og Sigmund Boye

Endelig kan du høre oppfølgeren til Vannmannen: Et ubebodd bolighus brenner ned, og liket av en kvinne blir funnet i ruinene. Samtidig forsvinner en 13 år gammel gutt som nettopp har flyttet inn i nabohuset.

Den suksessrike miljø-gründeren smiler idet den mørke desember-himmelen over Porsgrunn farges gyllenrød av flammene som er i ferd med å fortære det gamle trehuset. Få timer senere er smilet borte, og han innser at marerittet som skal følge ham natt og dag nettopp har startet. Et drap på en ung, ambisiøs kvinne. En ensom guttunge på feil sted. En genial plan som går i vasken. Hendelser, helt ute av kontroll for han som startet det hele. Et sted der ute finnes det en ukjent drapsmann, men er han også i stand til å drepe et barn? Politietterforsker Eline Torp MÅ finne gutten. Død eller levende. Det må også miljø- gründeren, Magnar Moe-Holmen, som har en ukuelig vilje og et desperat ønske om å stable sitt miserable liv på beina.

30.november:

 • Gert Nygårdshaug: Pergamentet. Bok nr 11 i Drum-serien
 • Ragnar Hovland: Stille natt. Roman
 • Aud Midtsund: Tillitsbrudd. Serieroman. Bok nr 20 i Karoline-serien
 • Arne Svingen: Alle mine venner er vampyrer. Barn

Jenny Colgan: Jul på øya. Roman. Bok nr 3 i Mure-serien

Ble du også glad i Flora fra den skotske øya Mure i sommerens bøker “Velkommen til Floras kafé” og “Den endeløse stranden”? Nå kan du kose deg med juleboka!

Julen på den skotske øya Mure er kald, forblåst og utrolig vakker. Nå er tiden for å kose seg foran peisen med en god kopp te eller kanskje en liten whisky, sammen med de nære og kjære – med mindre man, som Flora, er gravid med den tidligere sjefen sin og redd for å fortelle ham om det. I det som skal være fredens og gledens høytid, vil Joel synes at Flora kommer med godt nytt? I mellomtiden prøver Saif, lege og flyktning fra krigsherjede Syria, å feire sin første jul i Vesten sammen med sønnene, mens kona hans fremdeles er savnet. Er det mulig for den lille familien å finne en form for lykke?

Fant du også mange bøker du har lyst til å høre på lista? Alle disse og tusenvis av andre lydbøker finner du i Fabel-appen, og som ny kunde kan du prøve Fabel gratis og helt uforpliktende. Klikk her for å starte din prøveperiode!