Lydbøkene dere hører i bilen - Barnelydbøker | Fabel

Lydbøkene dere hører i bilen

– Sett på lydbok! ropes det fra baksetet. Her er våre tips til bøkene hele familien kan kose seg med på biltur:

Klar for å høre lydbøker i vinterferien?  Registrer deg nå! Alle nye kunder prøver gratis!

En gutt som samler på buser, en jente som elsker møkk og en gutt som sikler så mye at han kommer i trøbbel. 

De, og mange andre, kan dere høre om i Verdens verste barn av David Walliams.

Gjør dere klar til å både le og grøsse mens dere hører om Sofa-Sofia som er så glad i å sitte og se på TV at hun blir halvt jente og halvt sofa, og Fiselise som promper så ekle promper at folk besvimer rundt henne.

Ta med en høyst uvanlig superhelt på tur!

Om dagen er Rune Rune, men om natten er Rune Brune – superhelten som ikke er redd for noen ting.

Med pensel og brunmaling lister Brune seg ut. Og det er vel ikke Rune sin feil at Brune maler syklene til de store guttene i superhelt-timene?

Håkon Øvreås’ bok Brune er en flott fortelling om vennskap, mot og om å ta igjen. Det er også en bok om å savne bestefaren sin, og om hvordan alt kan gå galt når superheltkreftene ikke lenger strekker til. Boka gir inntrykk og refleksjoner både barn og voksne vil ha glede av, og tar opp temaer det ikke alltid er så lett å snakke sammen om.

Hør og le!

Han er lærerens hodepine, ivrig tegner og evig spilloppmaker: Tom Gates har tatt barn over hele verden med storm med sine uventede påfunn.

I Toms nedskriblede notatblokk er det helsprø historier om livet på en helt vanlig skole. Vil Tom klare å levere leksene i tide og unngå at læreren eksploderer av sinne? Vil han klare å imponere Amy, som sitter ved siden av ham?

Liz Pichons serie om Tom Gates er vanvittig morsomme bøker som får både små og store til å humre og le. Med disse bøkene i bilen kan vi nesten garantere at turen føles mye kortere!

Du finner disse og mange flere bøker for hele familien i Fabel.  Registrer deg nå! Alle nye kunder prøver gratis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.