Smarte funksjoner i Fabel-appen - Lydbøker | Fabel

Visste du om disse smarte funksjonene i Fabel-appen?

I Fabel-appen finner du mange funksjoner som hjelper deg å få en bedre lydbok-opplevelse. Her er 5 smarte funksjoner som gjør lytteopplevelsen enda bedre 🎧

Kvinne som sitter i parken og hører på lydbok

1. Opprett flere profiler på samme bruker 👨‍👩‍👧‍👦

Du kan nå lage opptil 6 profiler på samme Fabel-konto under innstillinger i appen. Det gjør det lettere å dele appen med en partner, barna dine eller andre.

Når du oppretter en profil vil dine favoritter, bokhyller og nedlastede bøker kun gjelde den profilen som er i bruk. Du kan enkelt gå inn på innstillinger for å legge til profiler, endre eller slette om du ønsker det.Hvordan opprette og administrere profiler i Fabel-appen

2. Last ned lydbøker og lytt offline ✈️

Hvis du lytter mye når du er ute på farten eller på steder der det er ustabilt nettverk, kan det være lurt å laste ned lydbøkene du skal høre i appen. Da sparer du mobildata, og unngår at lydboken stopper hvis nettet forsvinner.

For å laste ned lydboken klikker du enten på «Last ned» på selve produktsiden til lydboken, eller på den svarte firkanten med pil igjennom som du ser nederst til venstre i selve spilleren i appen.

Om du senere vil slette nedlastningen, klikker du på den samme firkanten, eller på «Fjern som nedlastet» på produktsiden, og da vil nedlastningen forsvinne fra telefonen din.Hvordan laste ned lydboken i Fabel-appen

3. Går det for sakte? Sett opp farten! 🏃

Hvis du synes lydboken blir lest akkurat litt for raskt eller tregt etter din smak, kan du justere lesetempoet i appen.Hvordan justere lesehastighet i Fabel-appen

4. Sett på sovemodus, så går du ikke glipp av noe! 😴

Synes du det er behagelig å avslutte dagen med en rolig stund med lydbok på øret etter at du har lagt deg? Men du er redd for å bli så avslappet av du sovner fra hele lydboken? Vi har løst det med innsovningsfunksjonen i Fabel-appen.

Hvordan bruke sovemodus i Fabel-appen

5. Lag egne bokhyller med lydbøkene du vil høre 📚

Kommer du over bøker i appen du har lyst til å huske på til senere? Da kan det være lurt å lagre lydboken i en bokhylle.

I appen kan du lage så mange bokhyller du vil, og navngi dem etter innholdet. Kanskje vil du ha en egen bokhylle med krimbøker, eller bøker som egner seg for lytting på stranda til sommeren.

For å lagre en lydbok i en bokhylle klikker du på «Legg til bokhyller» på produktsiden i appen. Da åpnes en oversikt over bokhyllene dine. Om du vil lage en ny bokhylle, klikker du på +tegnet til høyre, og deretter skriver du inn navnet på bokhylla, slik at du husker hvorfor du lagret boka.

Hvordan opprette egne bokhyller i Fabel-appen

Du finner igjen alle bokhyllene dine ved å klikke på hjerte-ikonet i midten helt nederst på app-skjermen.

Hvordan finne opprettede bokhyller i Fabel-appen

Trenger du tips til gode lydbøker å starte med? Her kan du lese våre anbefalinger til deg, uansett om du liker krim, romaner eller dokumentarer!

Og du? Hvis du ikke er Fabel-abonnent, men har lyst til å prøve lydbok-appen, kan du som ny kunde prøve Fabel gratis og helt uforpliktende.

Klikk her for å starte din prøveperiode!