Intervju med Lilli Bendriss - Forfatter og medium | Fabel

“Jeg går ofte inn i en lett trance når jeg kommuniserer.” – Lilli Bendriss

Nå er boken “Alt jeg ser” ute i Fabel, og vi har tatt en prat med forfatteren og mediumet Lilli Bendriss. Er du nysgjerrig på hvordan det er å leve som et medium?

Du skriver om et tema mange ikke vet så mye om, nemlig åndelige opplevelser. Merker du at folk er nysgjerrige, i så fall hvordan merker du det?

Folk er jo nysgjerrige på det jeg arbeider med. Jeg opplever at folk kommer bort til meg på gata og spør . Ellers har jeg fulle hus når jeg holder foredrag så mange er søkende og ønsker å utforske et større bilde av hvem vi mennesker er.

Boken heter «Alt jeg ser», hva er det du ser som ikke andre ser?

Jeg ser jo ting om andre mennesker . Alle har en intuisjon og kan sense ting mens jeg får mer håndfast info om ting jeg ikke har noen mulighet til å vite om på forhånd . Åndenes Makt er jo et ypperlig eksempel på det

Du kaller deg for et medium, hva vil det si?

Et medium er en som evner å skape en kontakt med et ikke-fysisk menneske og motta informasjon fra vedkommende. 

Er det sånn at du kan skru deg «av og på» når det kommer til det åndelige eller kan du få åndelige opplevelser når som helst? Hvordan skrur du deg «av/på» i så fall?

Det stemmer at jeg har en av og på bryter. De fleste av mine kolleger har jo det. Det ville være helt håpløst om jeg skulle ta inn ting til stadighet. Det som skjer er at gjennom intensjon kobler jeg meg på det usynlige feltet og da begynner å sense, få bilder og setninger rundt det jeg blir bedt om å finne ut av. Hjernebølgene forandres fra dagsbevissthet til en meditativ tilstand som synes å være det som må til for å oppnå kontakt. Jeg kommer lett tilbake når oppgaven er gjort ved simpelthen å bevisstgjøre omgivelsene. Jeg går ofte inn i en lett trance når jeg kommuniserer også. 

Mange lurer nok på hvordan det er å jobbe med det du gjør, er det f eks mer emosjonelt belastende enn andre jobber?

Det kan være belastende å arbeide på denne måten, men mest givende må jeg si. Jeg opplever at jeg hjelper mennesker og da er det takknemlighet jeg føler selv om jeg har dykket dypt inn i en tragisk sak og det selvfølgelig påvirker meg. Mest kjente jeg nok på det når jeg arbeidet med uløste drapsaker i TV serien “Fornemmelse for mord”. 

Hva gjorde at du hadde lyst til å skrive bok?

Gjennom mange år har jeg fått spørsmål rundt sakene i TV serien “Åndenes Makt” og følte at jeg burde skrive en bok rundt tematikken og gi en dypere innsikt i det. Underveis flettet jeg inn personlige historier som bare naturlig kom til meg. 

Opplever du at folk tar kontakt med deg for å f eks bli spådd inn i fremtiden?

Jeg har i alle år mottatt og arbeidet en til en. Mange kontakter meg for å se inn i fremtiden, men jeg arbeider nok mer gjennom å kunne se ting rundt personen som lå skjult og på den måten forhåpentligvis hjelpe vedkommende til å håndtere livet på en mer berikende måte.

Har du noen tips hvis folk ønsker å komme mer i kontakt med sin åndelige side?

For å få mer kontakt med sin åndelige side er nok meditasjon en grunnøkkel. Stillhet hvor dagens stress får vike og den indre stemmen få komme frem og hviske: “Hallo, jeg er her dypt inne i deg. Ikke langt borte eller utenfor deg. Jeg er her og jeg er din veiviser.” Lytt , og lykke til!

Du kan høre “Alt jeg ser” her! Og vil du høre denne eller andre bøker i Fabel, kan du prøve Fabel gratis og uforpliktende. Klikk her for å starte din prøveperiode!