Knask eller knep eller en grufull lydbok | Fabel

Knask eller knep eller en grufull lydbok?🎃🧛‍♂️

Gutt med hodetelefoner lytter til lydbok

Skru av lyset, tenn stearinlys og lytt til disse skumle bøkene sammen med barna. Hvis du tør…

Nifse Nella forside - Lydbok skrevet av Unni Lindell

Bøkene om Nella som reiser rundt jordkloden fra null til hundre på fem lysår, er surrealistiske, spennende og vakre. Bøkene kan anbefales alle mellom 6 og 102 år.

Nifse Nella flyr sammen med Columbus over havet til Amerika. Nella blir innblandet i storpolitikk og treffer en rekke tidligere presidenter og frihetsforkjempere. Hun klarer å avverge en katastrofe ved å finne frem til noen hemmelige dokumenter som ligger gjemt inne i Frihetsgudinnen.

Passer for barn mellom 6 og 9 år!

Nattmare forside - Lydbok skrevet av Carina Westberg

Jonas sviktet Emilie da hun ble plaget av noen eldre gutter. Han hjalp henne ikke, men feiget ut, slengte dritt og stakk. Så begynner skumle ting å skje om nettene. Jonas våkner, men drømmer fortsatt og kan ikke røre seg. Det er en mørk skikkelse i rommet, og den kommer stadig nærmere… Hva er den? Hva er det den vil? Og hvorfor kommer den etter ham?

Sammen med bestevennen Sander prøver Jonas å finne ut hva som skjer, og sette en stopper for mørket som truer. Nattmare av Carina Westberg er en spennende thriller, samtidig som den er en velskrevet historie om vennskap, mot, dårlig samvittighet og det å prøve å gjøre opp for seg.

Passer for barn mellom 9 og 12 år!

Glassbarna forside - Lydbok skrevet av Kristina Ohlsson

En skikkelig grøsser for barn! «Glassbarna» er en prisbelønt og bestselgende barnebok av en av Sveriges beste krimforfattere.

12 år gamle Billie og moren flytter inn i et gammelt hus. De skal fortsette livet etter at faren døde. Men det er noe rart med huset. Alle de gamle møblene deres er der fremdeles, og huset har en uhyggelig stemning. Det blir ikke bedre når taklampen plutselig svinger fram og tilbake, det er avtrykk av en barnehånd i støvet på en bordplate, kakking på soveromsvinduet ved midnatt, ting blir flyttet på, og det dukker opp lapper med advarsler.

Passer for barn mellom 9 og 12 år!

Bøkene i Svingens mørke verden-serien handler om alt som er skummelt: grusomme lærere, onde innbruddstyver, gjenferd og uhyggelige verdener bak hemmelige dører. For deg som tør!

Det er Halloween og Stian og Magnus går knask eller knep. Men de er for seint ute og nesten ingen har godteri igjen. Hva om de forsøker det skumle huset der ingen tør å ringe på? Stor tabbe! Snart opplever guttene sin grusomste Halloween noensinne.

Passer for barn mellom 9 og 12 år!

Lydbok - Hodeskallegåten-

Bok 8 i Jørn Lier Horsts CLUE-serie! I «Hodeskallegåten» har vi kommet til  januar og nok en spennende historie rulles opp i og rundt Perlen pensjonat.

Cecilia, Leo, Une og hunden Egon kommer over et hodeløst skjelett og det blir en stor nyhetssak. Flere som er ute etter den gamle Kutter-skatten dukker opp på pensjonatet etter medieoppslagene, og CLUE-gjengens arbeid blir stjålet. Hvem er tyven og hvorfor har han eller hun tatt disse tingene? Denne gangen får du endelig svar på hvor Kutter-skatten egentlig befinner seg og hva den inneholder.

Passer for barn mellom 9 og 12 år!

Gå ikke alene! forside - Lydbok skrevet av Ingrid Wiese

Andre lydbok i den norsk heste- og spenningsserien Stall Nova. Et must for alle som elsker hester, dramatikk og intriger.

Det er høstferie, og Erika, Filip, Charlotte, Karo og Sandra skal passe Stall Nova i fire dager. Men gleden over å ha ansvaret for ridesenteret varer ikke lenge. En ekkel mann gjør veien til og fra stallen utrygg for de besøkende.Vil politiet hjelpe dem, eller må de ordne opp selv?

Passer for barn mellom 9 og 12 år!

Jeg runda et av de utallige hjørnene i kjelleren. Borte i et av de små rommene så jeg at det sto stablet noen redskaper – raker og koster og sånt. Jeg nådde åpningen og lyste inn. Lysstrålen traff en ljå som sto med bladet i været. Jeg frøs fast til gulvet. Noe stort og rundt var tredd inn på det skarpe ljåbladet. Det dryppet tykt, rødt ned på gulvet.”

Passer for barn mellom 9 og 12 år!

Det spøker for superbitchene forside - Lydbok skrevet av A. Audhild Solberg

«Det spøker for superbitchene» er tredje boka om Anne Bea, Nils og superbitchene.

Trettenårsdagen til Anne Bea nærmer seg med stormskritt, men først skal hele sjuende klasse på leirskole – på et nedlagt hotell høyt oppe på fjellet. Det blir en tur hun aldri kommer til å glemme. For hva er det som plager Magnus? Hvem er det som lager den uhyggelige lyden i kjelleren? Og går det egentlig an å være forelska i to stykker samtidig?

Passer for barn mellom 9 og 12 år!

Nidstangen forside

«Nidstangen» er første del i den spennende Pax-serien!

Underlige ting begynner å skje i Mariefred. Overnaturlige vesener vekkes til live. Brødrene Viggo og Alrik er utvalgt til å vokte det hemmelige biblioteket under kirkehaugen. De gamle bibliotekvokterne mener at brødrene er for unge til å være krigere, og vil sette dem på prøve. Men snart blir det farlig på ordentlig, og Alrik og Viggo må være både modige og smarte for å overleve. Dessuten foregår det en kamp i skolegården, der ekle Simon og gjengen hans tror de eier alt og alle.

Passer for barn mellom 9 og 12 år!

Alle disse bøkene – og mange andre – kan du høre i Fabel nå. Alle nye kunder får en gratis prøveperiode. Klikk her for å starte din!