Hør Verdens verste lydbokserie for barn | Fabel

Verdens verste lydbokserie?

Verdens verste-serien er en av Fabels mest populære barneserier. I år har barna kanskje oppdaget vår adventskalender Verdens verste julekalender? Da er det bra at de har massevis av andre lydbøker i samme serie å glede seg til. 

To barn som skal høre en lydbok sammen
Masse humor og en hverdag som sjelden går helt på skinner, gjør Verdens verste-lydbøkene til en underholdende og hysterisk morsom lytteopplevelse for både barn og voksne.

Lydbøkene i Verdens verste-serien er skrevet av norske Marius Horn Molaug, og etter noen få år i strømming, har serien over fått over 200.000 lyttinger. Barn fra 8-9 år og oppover velger gjerne serien når de selv får velge hva de vil lytte på, og serien byr på både humor og overraskelser.

Høres igjen og igjen

Lydbøkene trenger ikke å høres i “riktig” rekkefølge, og et tips fra en Verdens verste-fan på 8 som vi kjenner, er at bøkene gjerne kan høres på nytt mange ganger – for de er morsomme selv om du har hørt dem før 😉

Her er lydbøkene i Verdens verste-serien: 

Verdens verste biltur

Visste du at Kent hadde en søkkrik oldefar i Hammerfest? Nei, det visste ikke Kent heller. Da hadde han nok vært mer på besøk i nord.

Men i sommerferien fyller oldefar 100 år, og på bursdagen sin skal han dele ut arven til et heldig familiemedlem. Ja takk, tenker Kent! Eneste lille problem? Det tenker resten av Kent-slekta også. På tidenes lengste biltur gjennom Norge blir det sinnssyke slektstreff, vemmelige veikromiddager, spying i bakseter og overnattinger på verdens verste campingplasser.

Verdens verste jul

Det skal arrangeres juleskuespill på skolen. Ruben har fått rollen som jomfru Maria, mens Kent spiller jesusbarnet. Rektor har kapret rollen som Gud.

Ute laver snøen ned, og da Fete Frank som erkeengelen Gabriel skal heises oppunder taket i gymsalen, skjer det som må skje: Vekten av snøen på taket og Fete Frank i vaier får hele taket til å kollapse. Skuespillerne er fanget, og sammen med et esel faren til Kent har vunnet på pubquiz må de tilbringe julen i krybben.

Lydbok - Verdens verste virus-

Verdens verste virus

Rektor er tilbake fra en tur til Kina. Men noe er rart. Han beveger seg annerledes. Og hva betyr all den slitsomme kakl-kakl-kakl-kaklingen hans?

Ruben og Kent mistenker at rektor er smittet av det skumle KORRHØNA-VIRUSET. Dette er krise! Hva om han smitter resten av skolen? Hva med alle barna? De må handle raskt. De må legge en plan, eller helst mange planer!

 

Verdens verste rektor

Svømmedagen nærmer seg, og dette er Rubens siste sjanse for å ta svømmeknappen. Men det er et problem: Ruben kan ikke svømme.

For å få svømmeknappen, må man kunne svømme 25 meter og også kunne dykke ned til bunnen av bassenget. Og så må man redde rektor. Ja, du hørte riktig. I tillegg til å stå i fare for å drukne selv, må Ruben altså risikere å drukne rektor i samme slengen.

 

Lydbok - Verdens verste miljøsvin-

Verdens verste miljøsvin

Hvordan verne verdensmiljøet? “Verdens verste” viser vei.

Skolemesterskapet om å bli byens mest miljøvennlige skole er i gang! Rektor er full av ideer som kan få elevene til å bruke mindre vann (ingen dusjing etter gymmen!) og spise mindre kjøtt (legger ned kantina). Men hva skjer når rektor selv utsettes for sine egne skitne miljøtriks?

Gå heller ikke glipp av:

MARIUS HORN MOLAUG

  • Født 1976
  • Norsk forfatter, serieskaper og redaktør.
  • Står bak den populære barnebokserien Verdens verste, der hovedpersonene Kent og Ruben stadig roter seg opp i – og kommer seg ut av – trøbbel.

 

Vil du og barna høre de elleville lydbøkene i Verdens verste-serien? Du finner dem i Fabel-appen. Og du? Som ny lytter prøver du Fabel gratis og helt uforpliktende. Klikk her for å starte din prøveperiode.