Kniv - Jo Nesbøs nye krimroman er ute - Hør den her | Fabel

Harry Hole: Jo Nesbøs nye krimroman Kniv er nå ute. Hør den her!

Jo Nesbø er tilbake med Harry Hole, Norges mest populære romanfigur. Og i boka Kniv er livet til Harry alt annet enn lystig. Harry har mistet alt, og han har begynt å drikke igjen. 

Jo Nesbø og Dennis Storhøi i sort

Og ingen vet hva Harry gjør: Rakel har kastet ut Harry, og han har mistet jobben på Politihøgskolen. Hans legende-status berger ham likevel aller nådigst en jobb som papirflytter på Politihuset. 

Når han ikke kunne falle dypere, starter han jakten på en gammel fiende. Harry må velge. Skal han gå under med en gang? Eller skal han reise seg, for å gå under senere.

Hvem vil ikke dø, som Harry: Er det hevntørst som kan berge Harry fra den endelige undergang?

Neimen, er det ikke ..? Jo, det er! Jo Nesbø har hentet inn skuespiller-tungvekteren Dennis Storhøi til å lese sin nye krimroman, Kniv, for deg. Og det er bare å glede seg! Dennis tar deg med inn i Harrys verden som bare Dennis kan.

Dennis håndterer både karakterer og grøss så det er en fryd for øret. Vi tør påstå at du kommer til å ha store problemer med å legge bort telefonen din før boken er ferdig.

Hvor finner jeg Harry? Vi fristes å si som CC Cowboys: Ingen vet hvor Harry er gravd ned. Men vi lar være, for Jo Nesbø sin nye bok Kniv finner du her. Og ønsker du å høre alle de tidligere historiene om Harry Hole, også fornøyelig lest av Dennis Storhøi, så finner du dem på disse sidene.

Ingen vet hva Harry gjør? Om du trenger hjelp til å komme i gang: 
Slik kjøper du den nye lydboka Kniv av Jo Nesbø. Og slik kommer du i gang med strømming av de tidligere bøkene.