Gå tur i lunsjen med oss i Fabel!🏃🏾‍♀️🚶‍♂️🕺🏻🚴🏾‍♀️ - Fabel

Gå tur i lunsjen med oss i Fabel!🏃🏾‍♀️🚶‍♂️🕺🏻🚴🏾‍♀️

Kle godt på deg og bli med ut en kort eller lang luftetur. Det er godt for både huet og sjela.

Har du også lyst til å komme deg mer ut i det nye året? Da er du velkommen i vår tur+lydbok-gruppe Gå tur i lunsjen!

Den finner du i Facebook-gruppa Vi som fabler, som har flere tusen lydbok-interesserte medlemmer. Nå ønsker vi deg velkommen i gruppa, og inviterer deg til å bli med ut – med lydbok! For når dørstokkmila er litt for lang, og dagslyset mangelvare, kan underholdende lydbøker være akkurat motivasjonen du trenger for å komme deg ut i frisk luft.

Kanskje du trenger en pustepause i oppoverbakkene?

🚶‍♀️🚶Slik funker det:

  • Først og fremst: Om du ikke allerede er medlem i Vi som fabler-gruppa, så inviterer vi deg til å melde deg inn nå. Her får du masse lydbok-inspirasjon og lyttetips fra andre lydbok-lyttere og fra oss i Fabel.
  • Hver arbeidsdag fremover kler du på deg yttertøy, tar med mobil og øretelefoner/ørepropper, og går ut døra.
  • 🎧 Sett på en lydbok du har lyst til å høre, gjerne noe skikkelig spennende eller morsomt
  • 🚶‍♀️🚶 Og så går du en tur mens du lytter. Turen trenger ikke å være kjempelang. Poenget er rett å slett at vi kommer oss ut i frisk luft og dagslys, og at lydboka underholder oss på veien, og motiverer oss til å komme oss ut av døra
  • 🤳 Del gjerne en selfie i Vi som fabler-gruppa av deg selv som går på lydboktur. Det motiverer oss andre til å bli med!🧣
  • Du trenger ikke melde deg på noe sted. Du er med når du går ut på tur med lydbok i ørene. Men del gjerne en post, et bilde eller legg igjen noen kommentarer i Vi som fabler-gruppa som viser at du deltar, for det kan hende det venter en liten oppmuntringspremie til en av dere i løpet av måneden.
  • 🧤 Og du bestemmer selvsagt selv hvor ofte du vil gå. Kanskje rekker du bare en tur i uka. Kanskje kommer du deg ut hver dag. Kanskje rekker du en langtur en søndag? Eller kanskje blir det bare tid til en liten runde rundt huset der du jobber? Alt er innafor!
Er du så heldig å bo i nærheten av en elv, innsjø eller ved havet? Post gjerne et bilde i gruppa av hvor du går tur.

Vi i Fabel håper selvfølgelig at du vil være med oss ut å gå. Og for at det skal bli enda enklere for deg har vi laget en liste med bøker og lytteserier som passer perfekt for lunsjturen. Sjekk det ut!

Nokas-millionene – Fabel Original

Visste du at Fabel produserer sine egne lytteserier som du ikke kan høre noen andre steder? Se etter merket “Fabel original” på omslaget, så vet du at du som Fabel-abonnent har eksklusiv tilgang til masse spennende historier.

Nokas-millionene er en av dem!

Nokas-millionene er en dokumentarserie om norgeshistoriens største og mest omtalte ran. En politimann mistet livet og ranerne stakk av med 57 millioner kroner. Men hva skjedde egentlig med utbyttet? Gravejournalistene Kjetil Østli og Sindre Leganger har fulgt pengene, fra de bæres ut i svarte bagger og forsvinner inn i kriminelle nettverk og blir del av nye forbrytelser. Nokas-ranet var på mange måter toppen av ransbølgen på 2000-tallet, men også begynnelsen på slutten.

Flukten – Fabel Original/Simon Stranger

En annen skikkelig spennende lytteserie hos Fabel Original er Flukten!

Forfatter Simon Strangers familie var flyktninger under krigen, og hadde ikke overlevd uten hjelp. I serien «Flukten» forteller han historien om krigens største redningsaksjon, som under kodenavnet Carl Fredriksens Transport fraktet nesten 1000 nordmenn over grensen til Sverige i løpet av seks hektiske krigsuker. Blant dem var 358 jøder. Dersom transporten ble avslørt, ventet dødsstraff, både for hjelperne og flyktningene. «Flukten» er en historie om menneskeskjebner, om tilfeldigheter og heltemot.
Serien er skrevet og fortalt av Simon Stranger

I tillegg til lytteserietips gir vi deg to virkelig gode bøker som passer perfekt i lunsjen:

Lavterskeltilbud – Jens M. Johansson

Slagferdig satire.

Adam Berg er førtiseks, og han er jævlig forbanna. Han er forbigått av sine forfatterkolleger, bedratt av sin kone, og usikker på hvor det ble av det politiske engasjementet han en gang hadde. Så da han opplever at også resten av verden har gått av hengslene, bestemmer han seg: Det er på tide å skrive et føkkings mesterverk om det som brenner i vår tid. Han må bare finne ut hvordan først.

Lavterskeltilbud er en sann, sint og sår roman, en politisk og aktuell roman. Men det er også den morsomste boken du leser i år. For Jens M. Johansson er førtiåtte, og han er jævlig forbanna.

Ingrid Winters makeløse mismot – Janne S. Drangsholt

Gjør deg klar til å bli underholdt! Her er første bok om Ingrid Winter!

Ingrid Winter sitter fast. I huset hun ikke får solgt, i FAU-møtene, i jobbkonflikter, i frykten for dørselgere, i et ekteskap som har mistet gnisten, i sin egen hverdagsangst. Bedre blir det ikke når hun ufrivillig blir plukket ut som representant i en jobbdelegasjon til St. Petersburg. Det skal være starten på forskningssamarbeid over landegrensene, men med Ingrid Winters deltagelse utarter det raskt til kaos, trusler om å bli sendt til Sibir og hostesaft som ikke er hva den utgir seg for å være. Men kanskje er en dose kaos akkurat det som trengs når alt har stivnet i et liv?

Du finner disse og tusenvis av andre lydbøker i Fabel-appen, og hvis du fortsatt ikke har Fabel-abonnement, kan du prøve Fabel gratis og se om det er noe for deg. Klikk her for å starte din gratisperiode!