Fem romantiske bøker til Valentine - Fabel

Fem romantiske bøker til Valentine

Kvinne som sitter i en stol og strikker mens hun koser seg med en romantisk lydbok

14. februar er kjærlighetens dag. Om du er ute etter en skikkelig deilig kjærlighetsfortelling du kan drømme deg bort i, har vi fem gode lydboktips til deg! 

Lydbok: Mitt livs store kjærlighet av Rosie Walsh

Mitt livs store kjærlighet av Rosie Walsh

Leo og Emma er det perfekte paret. Det er bare en hake: Emma er ikke den hun utgir seg for å være.

Da Emma treffer Leo i en begravelse, faller hun hodestups. Syv år senere er de gift, og datteren Ruby er kommet til verden. Emma, som nå er en anerkjent marinbiolog, har fått sitt eget lille økosystem, og verden er komplett. Leo elsker den bråkete, herlige familien sin. Han ble adoptert som liten, og for første gang kjenner han at han har et sted han hører til. Men så finner han ut at Emma skjuler en rekke hemmeligheter. Hun heter ikke engang Emma.

Emma innser at det livet hun har jobbet så hardt for å bygge opp rundt seg og den lille familien, er i ferd med å falle sammen. Hun må greie å overbevise Leo om at hun fortsatt er den kvinnen han forelsket seg i. Men først må hun fortelle ham om sitt livs store kjærlighet.

Lest av Kristin Grue.

 

Lydbok: Kjærlighet på avveie av Beth O'Leary

Kjærlighet på avveie av Beth O’Leary

En skamløst romantisk fortelling om sommer og kjærlighet.

Det er sommer, og Addie og søsteren suser langs veiene på den skotske landsbygda på vei til et bryllup. Bilen er lastet med mengder av snacks og store forventninger. Det ligger an til å bli den perfekte bilferie. Men snart blir reisen kraftig forsinket av en påkjørsel. Og hva verre er: Føreren av den andre bilen er ingen ringere enn Addies ekskjæreste, Dylan, som er på vei til det samme bryllupet. Med mer enn 60 mil foran seg, i en bil lastet med hemmeligheter, tvinges Addie og Dylan til endelig å ta et oppgjør med den brokete forhistorien sin. Vil de rekke bryllupet? Og enda viktigere: Er historien om Addie og Dylan kommet til veis ende?

Lest av Bjørnar Reime og Maria Sand.

 

Lydbok: Etter vinteren av Isabel Allende

Etter vinteren av Isabel Allende

Kan kjærligheten gi oss håp og muligheter?

Professor Richard Bowmaster kjører inn i bilen til den unge, ulovlige innvandreren Evelyn Ortega fra Guatemala, midt under den verste snøstormen i New York i manns minne. Det viser seg å få mer dramatiske konsekvenser enn ventet, og professoren henvender seg til sin kollega og leietaker Lucía Maraz for å be om råd. Disse tre svært forskjellige personene bringes sammen i en fortelling som beveger seg fra dagens Brooklyn til 1970-tallets Latin-Amerika – og kaster Richard og Lucia inn i et forhold ingen av dem hadde kunnet se for seg.

«Dette vintereventyret kan smelte ethvert frossent hjerte.»
Kirkus

Lest av Kristin Grue.

Lydbok: Skjønne verden, hvor er du av Sally Rooney

Skjønne verden, hvor er du av Sally Rooney

Kan man tro på fremtiden? På kjærligheten? På en skjønn, ny verden?

Forfatteren Alice treffer Felix, som jobber på et lager. Hun inviterer ham med seg til Roma og han takker ja. I Dublin forsøker Eileen, Alices beste venninne, å komme over et brudd, men som vanlig ender det med at hun begynner å flørte med barndomsvennen Simon. Alice, Felix, Eileen og Simon er fremdeles unge, men de forsøker å finne fotfeste i voksenlivet. De begjærer hverandre, de skuffer hverandre, de blir sammen og de gjør det slutt. De har sex, bekymrer seg for sex, bekymrer seg for vennskap og for verdens tilstand. Befinner de seg i det siste opplyste rommet før mørket blir totalt?

Lest av Iben Akerlie.

Lydbok: En evighet fra deg av Jenny Colgan

En evighet fra deg av Jenny Colgan

Likte du Den lille bokhandelen på hjørnet? Da må du gi denne sjarmbomben en sjanse!

Lissie jobber som sykepleier i en hektisk del av London. Etter en traumatisk hendelse blir hun diagnostisert med PTSD, så når hun får mulighet til å bytte jobb med en sykepleier i en liten by på det skotske høylandet, griper hun sjansen. Den som tar Lissies plass i London, er Cormac – en yrkesmilitær som bosatte seg i Skottland i søken etter ro og fred. Men i det siste har han begynt å føle seg rastløs, så kanskje er et miljøskifte akkurat det han trenger?

Lest av Renate Katralen Jensen.

Du finner alle disse og tusenvis av andre lydbøker i Fabel-appen. Og du? Som ny kunde prøver du Fabel gratis og helt uforpliktende. Klikk her for å starte din prøveperiode!