Fem krimserier du må høre på lydbok | Fabel

Fem krimserier på lydbok, som du ikke bør gå glipp av!

Harry Hole-serien av Jo Nesbø

Harry Hole-serien trenger egentlig ingen introduksjon. Som en av norgeshistoriens mest populære krimserier har Jo Nesbø truffet krimpublikummet både i Norge og i verden. Og nå kan du høre alle de tolv bøkene i serien i Fabel!

Kniv er den tolvte boka i Harry Hole-serien, og nå har Harry Hole mistet alt. Han har begynt å drikke igjen, Rakel har kastet ham ut, han har mistet jobben på Politihøgskolen, men får, som avdanket legende, aller nådigst jobbe som papirflytter på Politihuset. Når han tror det ikke er mer å tape, starter han en ensom jakt på en gammel fiende. Harry stilles overfor to valg: å gå under med en gang. Eller å reise seg og gå under senere. Kan hevntørsten redde Harry?

Hele Harry Hole-serien i riktig rekkefølge:

Fabian Risk-serien av Stefan Ahnhem

Ute etter en skikkelig medrivende krim som det nesten er umulig å legge fra seg? Da er Fabian Risk-serien et hett tips!

Tidlig på sommerkvelden legger en gummibåt ut fra Råå havn. Om bord sitter en mann med et sverd fastspent på ryggen. Oppdraget hans er diktert av terningen: Et menneske skal dø. Hvem?

Stefan Ahnhem bygger videre på sitt mektige kriminaleops og den stadig ekspanderende verdenen han har skapt omkring Risk og kollegene hans rundt Øresund.

 

Hele Fabian Risk-serien i riktig rekkefølge:

Jana Berzelius-serien av Emelie Schepp

Jana Berzelius er tilsynelatende en plettfri statsadvokat. Men under overflaten skjuler hun minner fra en bekmørk barndom, som fortsetter å kaste dystre skygger over henne.

En kvinne blir funnet brutalt drept – det er det andre offeret på kort tid. Omstendighetene er like, beina er sydd sammen, og kroppen blir funnet i elven som flyter gjennom den lille byen. Hvem er det som vil at de skal se ut som havfruer, og hvorfor? Da nok en kvinne blir meldt savnet, er det åpenbart for politiet at de har å gjøre med samme gjerningsmann.

 

Hele Jana Berzelius-serien i riktig rekkefølge:

Olivia Rönning og Tom Stilton-serien av Cilla og Rolf Börjlind

Svensk suksess-serie fra forfatterne av TV-serien «Springflo».

På Mekongfloden i Thailand padler Tom Stilton i en primitiv kano. I lommen har han et foto av en ukjent mann og navnet på en forsvunnet flodbåt. Han er på vei inn i det gylne triangel, på jakt etter en mørk hemmelighet. En reise som får ham til å ransake seg selv, og han hjemsøkes av mareritt om en forbrytelse han selv har begått.

 

Hele serien om Olivia Rönning og Tom Stilton i riktig rekkefølge:

Peter Lindgren-serien av Camilla Grebe

«Dvalen» er en skremmende fortelling om en samtid preget av narsissisme og grenseløshet, men også en skildring av en kjærlighet som er sterk nok til å overvinne mørket.

Attenårige Samuel saboterer en narkotikahandel og tvinges på flukt. Etter at han har gått under jorden svarer han på en annonse. En familie i skjærgården søker etter assistent til sin hjerneskadde sønn. Men det varer ikke lenge før tilværelsen hos den sørgmodige Rakel og hennes sønn Jonas tar en grufull vending.

 

Hele Peter Lindgren-serien:

Har du ikke Fabel-abonnement? Velg det abonnementet som passer for deg fra kun 89 kr/mnd! Alle nye kunder får en gratis prøveperiode.