Facebookgruppa "Vi som fabler" - Lydbøker | Fabel

Vi som fabler – Facebookgruppa du ikke kan gå glipp av

Vi som fabler er et sted for oss som elsker å lytte til lydbøker. Gruppa er stedet der du som liker lydbøker kan dele anbefalinger, få tips og spørre om råd. I skrivende stund er vi over 5000 medlemmer og vi vokser hver uke! Vil du bli med?

Gruppa er en blanding av alle typer mennesker fra hele landet og i alle aldre. Felles for oss er interessen for lydbøker. Og det beste av alt: Vi i Fabel har fått tilbakemeldinger om at mange fablere bruker gruppa aktivt når de skal finne fram til nye lydbøker!

Her ser du noen eksempler på anbefalinger fra Vi som fabler-gruppa:

Må bare få anbefale Annabelle som er kommet på Fabel. Knallgod svensk krim.

– Christine

Jeg holder på med Innsirkling, bok 2 av Carl Frode Tiller. Kan virkelig anbefales! Jeg kan le så jeg griner, andre ganger blir jeg provosert og noen ganger kjenner jeg meg så godt igjen i historiene. Det blir kanskje terningkast 5 fra meg.

– Angela


Det er umulig og ikke bli berørt av denne boken. Den er så ekte og forfatteren må kjenne miljøet på Stovner godt. Jeg fulgte Mo og Jamal som om det skulle være mine egne barn. Så forskjellige de var, den ene målbevisst, men strevde med sin usikkerhet. Den andre med sine problemer mht til skole og hjemmeforhold. Og Jamal sitt språk, jeg ble mer og mer trollbundet av det. Fordommer mot muslimer kom også godt fram, selv om ikke hovedfokus ble lagt her. Fokuset var mer å skildre andre generasjons innvandrer ungdom og hvordan de måtte streve for å klare seg og å bli akseptert. Jeg lærte mye av denne boken og skulle så gjerne ønske at våre politikere lytter/ leser boken. Oppleserne var fabelaktige. Gratulerer til både dem og forfatter.

– Trygve (om Tante Ulrikkes vei)

Er du på Facebook? Da vet du hva du skal gjøre! Gruppa finner du her.