FABELaktig adventskalender av Jostein Gaarder | Fabel

FABELaktig adventskalender av Jostein Gaarder

Hver dag helt frem til julaften gir vi deg et kapittel fra klassikeren “Julemysteriet” av Jostein Gaarder, som er veldig fin å høre sammen med barna. Eller kanskje vil du snike deg unna og høre et kapittel helt for deg selv?

Julemysteriet er anbefalt for barn fra 6 år, men vi i Fabel syns den er minst like spennende og fin for voksne. Ta deg et fortjent avbrekk fra julestria og nyt Gaarders juleunivers!

Julemysteriet forside - lydbok skrevet av Jostein Gaarder

«Det var midt i skumringstimen. Julegatene var tent, tjukke snøfiller danset mellom lyktene…»

Her begynner Joakims julemysterium. I en bortgjemt bokhandel finner han en magisk julekalender, og gjennom denne får han følge Elisabeth på hennes reise til Betlehem. Det er en reise gjennom Europa og Lilleasia, men det er også en reise gjennom historien.

Hvem har laget den forunderlige julekalenderen? Kan det være den mystiske blomsterselgeren på torget? Handler fortellingen på de små papirlappene om Elisabeth som forsvant fra byen for mange år siden? Men det er en annen Elisabeth også, hun på bildet foran den store Peterskirken i Roma. Kan det være den samme Elisabeth som ble borte for moren sin i julehandelen?

Lydboka er bygget opp med ett kapittel for hver dag i adventstiden, noe som gjør lydbok-lyttingen til en velegnet adventsaktivitet. Passer for barn fra 6 år.

Er du ny kunde og ønsker å prøve Fabel? Alle nye kunder kan prøve Fabel helt gratis. Klikk her for å starte din prøveperiode!