Bli med i lyttesirkelen! - Fabel

Bli med i lyttesirkelen!

Hvis du: 1) Er glad i lydbøker og 2) Savner noen å diskutere lydbøker med, kan Fabels lyttesirkel være noe for deg! Slik funker det:

  1. Hver måned velger vi én eller to bøker som vi hører sammen. Valget foregår ved at du kan stemme på lydboka du har mest lyst til å høre i en avstemning i Facebook-gruppa Vi som fabler. Boka som får flest stemmer blir månedens lyttesirkelbok.
  2. Du kan lytte i ditt eget tempo, og velge om du vil høre hele boka ett jafs eller porsjonere lyttingen litt mer utover.
  3. I løpet av måneden diskuterer vi boka i Vi som fabler-gruppa. Du kan legge ut egne poster om ting fra boka du har lyst til å diskutere, dele med andre, eller bare ting du er begeistret for (eller irritert på. Det er lov å ikke være 100% fornøyd med bøkene, også), eller du kan svare på andres poster om boka. Pass bare på å ikke komme med for mange spoilers, siden vi lytter i ulikt tempo.
  4. I løpet av måneden blir det noen premiedryss og konkurranser for de som er med, og når vi er ferdig med en bok, trekker vi i Fabel en tilfeldig vinner blant alle som har postet, kommentert og engasjert seg i boka i Vi som fabler gruppa, som får 3 mnd gratis Fabel-lytting.
  5. Man trenger ikke å melde seg på i lyttesirkelen. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i sirkelen, er å bli med i Vi som fabler-gruppa, høre månedens bok, og delta i diskusjonene om boka i gruppa.

Hittil har vi hørt både krim, romaner, ungdomsbøker, barnebøker, noveller, feelgood og julebøker. 

Poenget med lyttesirkelen er at mange av oss får enda mer ut av lydbøkene vi hører ved å diskutere dem med andre som har hørt samme bok, og vi ønsker deg velkommen til å være med!

Du finner alle lyttesirkel-bøkene og tusenvis av andre lydbøker i Fabel-appen, og hvis du fortsatt ikke har Fabel-abonnement, kan du prøve Fabel gratis og se om det er noe for deg. Klikk her for å starte din gratisperiode!