Kristina Ohlsson - Skandinavisk krim - Lydbøker | Fabel

Kristina Ohlsson – den nye dronningen av skandinavisk krim

Vi krim-elskere har én ting til felles: Gleden vi føler når vi oppdager en god, ny krimserie med mange bøker som ligger klare til lytting. Har du oppdaget bøkene til Kristina Ohlsson enda? 

«Den nye dronningen av Skandinavisk krim» har Kristina Ohlsson blitt kalt. Bøkene hennes er hyllet av både kritikere og lesere. Foto: Thron Ullberg

I Fabel kjenner vi på akkurat den gleden nå. Grunnen? At produktive Kristina Ohlsson stadig kommer med nye, skikkelig spennende krimbøker.

Forfatter og terror-ekspert

Hun hadde en spennende jobb også før hun begynte å skrive, Kristina Ohlsson. Med bakrunn som statsviter,  jobbet hun med terrortrusler i Europa. Likevel ble ni til fire-jobb for kjedelig for henne, og siden 2012 har hun vært forfatter på heltid.

Enormt populær krim

«Den nye dronningen av Skandinavisk krim» kaller forfatterkollega Mons Kallentoft henne. Og han er ikke alene om å mene akkurat det. Ohlsson står bak flere bokserier, og både bøkene om Fredrika Bergman og Alex Recht, bokserien om Martin Benner – og ikke minst serien om brukthandler August Strindberg har tatt verden med storm. De er hyllet av både kritikere og lesere.

Produktiv forfatter

På kort tid har Kristina Ohlsson blitt en av de mest suksessrike krimforfatterne i Sverige. Siden krimdebuten «Askepott» har hun skrevet en lang rekke bøker i flere sjangre. Hun er også nominert til en rekke gjeve priser, og bøkene hennes er oversatt til mange språk.

Her er Kristina Ohlssons lydbøker i Fabel:

Bøkene om August Strindberg:

Bøkene om Alex Recht og Fredrika Bergman:

Bøkene om Martin Benner:

 

Fristet til å høre mer? Alle lydbøkene til Kristina Ohlsson, og tusenvis av andre spennende lydbøker finner du i Fabel-appen. Og du? Som ny kunde kan du prøve Fabel helt gratis. Klikk her for å starte din prøveperiode!