Endelig kan du høre hele krimserien til Chris Tvedt! - Fabel

Endelig kan du høre hele krimserien til Chris Tvedt!

Chris Tvedt er forfatteren bak serien om forstadsadvokaten Mikael Brenne – som har blitt ekstremt populær blant Fabels krimlyttere.

Krimforfatter Chris Tvedt har bakgrunn som advokat. Da er det kanskje ikke så rart at krimhelten hans, Mikael Brenne, også er advokat? Foto: Odd Nerbø

Bergenseren Chris Tvedt har skrevet 8 bøker med advokaten Mikael Brenne i hovedrollen, og nå ligger endelig hele serien klar til lytting i Fabel-appen. Før bøkene har han blant annet vunnet den høythengende Riverton-prisen, og vi sier som anmelder Torbjørn Ekelund i Dagbladet:

Jeg har ikke lest alle krimromanene til Chris Tvedt, men jeg har lest noen av dem, og jeg kan ikke skjønne annet enn at denne er blant Riverton-vinnerens beste.

Torbjørn Ekelund, Dagbladet

Lurer du på hva andre krim-lyttere synes? Les bare her:

“Spennede bok og brilliant forteller. Det er som om du er tilstede i alt som gjøres og alt som sies i fortellingen. For en innlevelse Lasse Lindtner skaper. Anbefales på det varmeste. Gleder meg til resten.”

Lytter-anmeldelse i Fabel-appen av seriens bok nr 1, Rimelig tvil.

Eller her:

“Spennende. Min nye favoritt av en krimserie!”

Lytter-anmeldelse i Fabel-appen av seriens bok nr 3, Skjellig grunn til mistanke.

Eller her:

“Knallsterkt av Chris Tvedt. Spennende plot, gode menneskeskildringer, overraskende vendinger. Fantastisk lest (dramatisert) av Lasse Lindtner!”

Lytter-anmeldelse av lydboka Bevisets stilling i Fabel-appen

Høres dette interessant ut? Her får du en oversikt over lydbøkene i serien om Mikael Brenne:

Og vil du høre Chris Tvedts spennende krim, eller velge mellom tusenvis av andre spennende og underholdende lydbøker, finner du alt sammen i Fabel-appen. Nye kunder prøver gratis! Klikk her for å starte din prøveperiode!