Lydboktips til barna i vinterferien - Fabel

Lydboktips til barna i vinterferien

Vinterferien blir både morsommere, mer spennende og veldig mye mer innholdsrik med gode lydbøker i bagasjen. Her er våre tips til barnas lydbok-favoritter. 

To barn som sitter ved et bord og hører på lydbok sammen

Verdens verste-serien: Bøkene ungene ler høyt av.

Den elleville og populære serien med Kent og Ruben i hovedrollene er blant Fabels aller mest hørte. Skrevet av Marius Horn Molaug. 

Gjennom seriens mange lydbøker får vi bli med både på biltur, fotballtrening og leirskole, og ting går aldri helt som planlagt. Serien har til og med en egen lydbok-vitsebok, som er genial å høre sammen, for eksempel i bilen på vei til hytta. Passer for barn fra 8-9 år og oppover.

Her er noen av Verdens verste-lydbøkene barna kan høre i Fabel:

Og du finner disse og mange flere bøker i serien i Fabel-appen!

 

Lydbok: Dyrehagedetektivene av Mona Grivi Norman

Dyrehage-detektivene: Spenning og dyrehageliv!

Velkommen til Lindegård dyrehage, hvor det skjer mye mystisk. Heldigvis har de to dyrehagedetektiver som ordner opp! Skrevet av Mona Grivi Nordman.

Bli med Hanna og Theo på spennende jakt for å løse mysteriene i dyrehagen. Hør spennende lydbøker om en panda som rømmer, en gulltiger som blir stjålet, sultne isbjørner og mye mer. Detektivserien fra dyrehagen passer supert for barn mellom 6 og 9 år.

Her er noen av lydbøkene om Dyrehage-detektivene som du finner i Fabel:

 

Lydbok: Heksene av Roald Dahl

Heksene: Grøss og spenning med Roald Dahls fantastiske lydbok

I eventyrene har hekser alltid tåpelige, svarte hatter og svarte kapper og rir på kosteskaft. Men dette er ikke noe eventyr.
Denne boka handler om virkelige hekser. Det du først og fremst må vite om virkelige hekser, er dette: Virkelige hekser har helt alminnelige klær og ser stort sett ut som kvinner flest. De bor i vanlige hus og har vanlige jobber. Det er derfor det er så vanskelig å fange dem. Lydboka passer for barn (og voksne!) fra 6 år og oppover.
Lyst til å høre flere av Roald Dahls utrolige barnelydbøker? Prøv disse:

 

Lydbok: Trylle Bylle av Petter Pettersen

Velkommen inn en magisk fantasiverden med Trylle Bylle!

Trylle Bylle bor i fantasiverdenen Askane, og han og bestevennen Pia prøver å komme til bunns i hvorfor alt gullet i skogen har forsvunnet.
Det ryktes at den mystiske og grådige Askefjelldragen har gjenoppstått! I første episode får Trylle Bylle en drage på hodet. Bestevennen Pia vet hva som må gjøres!
Denne splitter nye barneserien, skrevet av Petter Pettersen, passer for for barn fra 4 år og oppover. 

Lydbok: Bestefar på rømmen av David Walliams

Bestefar på rømmen: Møt en bestefar helt utenom det vanlige!

Bli med på et actionfylt eventyr om ekspedisjoner med jagerfly over London i David Walliams eventyrlige fortelling. 

Bestefaren til Jack:
– Går med tøfler i butikken.
– Serverer hermetisk tunge til middag.
– Glemmer ganske ofte hva Jack heter.

Men bak spakene på sitt Spitfire jagerfly er han ustoppelig! Under 2. verdenskrig var bestefaren til Jack jagerflypilot. Nå er han en litt forvirret, gammel mann som er blitt plassert på gamlehjem. Sammen planlegger Jack og bestefar en spektakulær flukt – uten å ane at den gale bestyrrerinnen har tatt opp jakten på dem …

Lydboka passer for barn fra 6 år og oppover – og er kjempefin å høre sammen hele familien.

 

Du finner alle disse og tusenvis av andre lydbøker til både barn og voksne i Fabel-appen. Og du? Som ny kunde prøver du Fabel gratis og helt uforpliktende.

Klikk her for å starte din prøveperiode!