Årets mest populære barneserier - Fabel

Årets mest populære barneserier

Barneserier er populære som aldri før, og barna elsker å høre bok etter bok om de samme hovedpersonene. Her får du oversikten over seriene som har vært aller mest populære i Fabel det siste året. 

Marius Horn Molaug: Verdens verste-serien

Den elleville serien med Kent og Ruben i hovedrollene har på kort tid blitt en av Fabels aller mest hørte serier. Lydbøkene passer for barn fra ca 9 år og oppover, og er skikkelig morsomme, og skikkelig spennende.

Her er bøkene du kan høre i Fabel:

Mona Grivi Norman: Dyrehagedetektivene

I Lindegård dyrehage skjer det mye mystisk. En løveunge forsvinner. Pandaen rømmer. Lemurene har fått i seg noe giftig. Heldigvis er det to dyrehagedetektiver der som alltid står klare til å løse mysteriene. Bøkene passer for barn fra ca 6 år.

Her er alle bøkene du kan høre i Fabel:

Jeff Kinney: En pingles dagbok-serien

Denne serien trenger neppe noen introduksjon. Her møter vi pingla Greg – en gutt det er lett å kjenne seg igjen i, og som stadig roter seg opp i morsomme og ville situasjoner – selv om det aldri er hans feil! Lydbøkene går sin seiersgang for barn fra 8-9 år og oppover.

Her er alle bøkene du kan høre i Fabel:

Anh Do: Ninja kid-bøkene

Fra nerd til ninja! Nelson er nerd, og vet det godt selv. Men da han våkner opp på tiårsdagen sin, har han fått utrolige krefter. Han har blitt ninja! Nå må han lære seg å mestre livet som ninja og redde verden. Og det kan jo ha sine utfordringer… Lydbøkene i Ninja kid-serien blir elsket av barn fra 8-9 år og oppover.

Her er alle bøkene du kan høre i Fabel:

David Walliams: Verdens verste barn-bøkene

Her er bøkene barna ler høyt av! For selv dine ekleste venner er nok ikke like ille. som barna i denne boka.  Bare vent til du har hørt om Sofa-Sofia som er så glad i å sitte og se på TV at hun blir halvt jente og halvt sofa, og Fiselise som promper så ekle promper at folk besvimer rundt henne! Lydbøkene er for alle barn som liker å høre morsomme bøker, og passer spesielt godt for de rundt 8-9 år og oppover.

Her er alle bøkene du kan høre i Fabel:

Ida Jackson: Brillebjørn-bøkene

Brillebjørn er en helt vanlig liten bjørn som bor sammen med de mammaene sine. Lydbøkene er fulle av varme og humoristiske hverdagshistorier som både barn og voksne kjenner seg igjen i. Og i lydbøkene er det også spesialskrevet musikk. Serien passer for de minste barna fra 2-4 år.

Her er alle bøkene du kan høre i Fabel:

Liz Pichon: Tom Gates-bøkene

Han er lærerens hodepine, ivrig tegner og evig spilloppmaker. Barna digger Tom Gates, og for de minste skolebarna er han en hit!

Her er alle bøkene du kan høre i Fabel:

Har du også lyst til å introdusere barna for disse seriene? Du finner alle disse, og mange flere lydbøker for både barn og voksne i Fabel. Nye kunder prøver Fabel gratis og helt uforpliktende. Klikk her for å starte din prøveperiode!