Anbefalte lydbøker for deg - Lydboktips | Fabel

Anbefalte lydbøker for deg!

Har du lyst på et lydboktips til helgelyttingen? Her er lydbøkene vi i Fabel anbefaler akkurat nå!

 

Åse, kundesupport.

Anbefaler Gulraiz Sharif: Hør her’a!

Jeg lytter ikke så ofte til ungdomsbøker, men denne hadde jeg hørt så mye positivt om at jeg bare måtte høre den med en gang den kom ut i Fabel!

Jeg skjønner godt hvorfor den har blitt så populær. Boken er skikkelig morsomt skrevet og innlest, og tar samtidig opp viktige temaer. En underholdene, fin og litt overraskende bok. 

Eva, markedskonsulent.

Anbefaler Gail Honeyman: Eleanor Oliphant har det helt fint

Jeg synes «Eleanor Oliphant har det helt fint» er utrolig morsom, samtidig som at den er så sår at jeg fikk vondt i hjertet til tider.

Ensomheten til Eleanor er så ekte, men det hele beskrives så komisk og rørende. Når jeg kan le og få tårer i øynene samtidig er det en fullkommen bok for meg!

Roald, lydbokprodusent:

Anbefaler Ragnar Hovland: Bjørnen Alfred og hunden Samuel forlét Pappkartongen

Eg vil gjerne trekke fram Ragnar Hovland-klassikaren om dei to kosedyra som dreg ut i verda for å finne att Ole-Martin som eigde dei – og kanskje Gerhardsen.

Boka er ein flott reiseroman for små menneske i 5-8-årsalderen. Den rommar nokre spanande møte med naturen og ein litt skummel katt i ein låve, ei ferd til ei ekte stillehavsøy, og moralfilosofiske litterære spørsmål som: er det greitt å ljuge for at det skal bli ei god forteljing?

Rachel, markedskonsulent.

Anbefaler Helga Flatlands Bli hvis du kan-trilogi

Bli hvis du kan-trilogien til Helga Flatland er rett og slett en fantastisk trilogi! Sår og fin på samme tid, og kjempebra lest!

Bøkene handler om tre barndomsvenner som verver seg til de norske styrkene i Afghanistan. Alle tre kommer tilbake i kister, og bøkene handler både om relasjonen mellom gutta som reiste, om sorgen som preger et lite bygdesamfunn, og om det alt det trygge som ikke lenger føles trygt.

Martine, grafisk designer.

Anbefaler krimbøkene i Fredrik Beier-serien av Ingar Johnsrud.

Krimserien om Fredrik Beier av Ingar Johnsrud er en superspennende serie fra start til slutt, med actionfylte scener som får deg til å holde pusten.

Serien starter knallsterkt med Wienerbrorskapet, og følger opp med Kalypso og Korset. Alle tre bøkene i serien er like gode, så det er lett å bli hekta!

Fikk du lyst til å høre noen av disse? Du finner alle sammen, og tusenvis av andre lydbøker i Fabel-appen. Og du? Husk at alle nye kunder prøver Fabel gratis og helt uforpliktende. Klikk her for å starte din prøveperiode!