Barnas julekalendere i Fabel 📅 - Fabel

Barnas julekalendere i Fabel 📅

Julekalendere familien kan høre sammen er en kjempehyggelig advents-tradisjon. Her får du oversikten over årets lytte-kalendere for barna. 

Barn som har bygget en lekehytte av tepper, og koser seg med å høre lydbok sammen.
ADVENTSSTUND: Å sitte sammen en liten stund hver dag og høre en adventskalender-episode, er en kjempehyggelig aktivitet i førjulstiden. Kanskje med pepperkaker og kakao på ettermiddagen, mens mørket senker seg ute?

Årets nye julekalender: Verdens verste julekalender av Marius Horn Molaug

Bli med Kent og Ruben på en ellevill adventsmåned og kampen for å redde jula! 

Rektor på skolen til Kent og Ruben hater jula! Han avslører for elevene at julenissen ikke finnes, legger ned forbud mot julestemning og avlyser jula. Kent og Ruben legger en vill plan for å få tilbake julestemninga og redde jula før det er for sent. De introduserer elevene på skolen for DJ Nizzetizz, som gir barna julechallenger for å protestere mot Rektors juleforbud. Kommer planen til å virke? Og kommer de fra det uten straff?

Verdens verste julekalender er skrevet for Fabel, og du finner den bare i Fabel-appen. 

Passer for:

  • Barn fra ca 8-9 år og oppover
  • Kjempemorsom å lytte til når hele familien er sammen. Se frem til latterkuler for både små og store. 

 

Adventskalendere for de minste

Brillebjørns adventskalender av Ida Jackson

Tilbring adventstida med Brillebjørn!

Mange barn er glade i Brillebjørn, og da blir det ekstra stas å være med ham og familien hans mens de forbereder seg til jul.

Gjennom 24 episoder får vi bli med på pepperkakebaking, luciafeiring i barnehagen, julegavelaging og annen adventskos. Det gjør ventetiden litt kortere, og førjulstiden ekstra hyggelig!

Passer for:

  • De minste barna. Barn fra 2 år og oppover har stor glede av Brillebjørn
  • Hør den gjerne sammen ved middagsbordet, eller lag en hyggelig stund i sofakroken på ettermiddagen. De minste barna setter pris på rutiner, og å lytte til Brillebjørn sammen gir hyggelige rammer for førjulstiden. 

Superflygjengens jul av Rolf-Magne Golten Andersen

I den lille byen Luftvik kan alle barn fly, men de voksne har bestemt at flyging er forbudt. I julekalenderen om de tre barna i Superflygjengen blir det både spennende, morsomt og koselig!

Det er nemlig snart jul i Luftvik, og de tre barna i Superflygjengen glederr seg til julelys, julekaker, snø og at julenissen skal komme flyvende på besøk. Men alt går ikke etter planen.

Ordfører Anita blir rammet av en mystisk snorkesykdom og den strenge antiflysjefen Margit vil hindre alle i å fly, også julenissen. Kommer hun til å lykkes, eller klarer Superflygjengen å redde jula?

Passer for:

  • Barn fra ca 4 år og oppover. 
  • Superflygjengens jul gir akkurat såpass mye spenning at barnehagebarna bare MÅ høre videre – uten at det blir for skummelt. 

Julemysteriene i Kråkeslottet barnehage av Lars Mæhle

En kjempefin julekalender for barnehagebarna, som både inneholder julekos og noen ganske så mystiske julemysterier.

Serien har 24 deler, slik at dere kan velge å høre en episode hver dag frem mot jul, eller å høre flere i samme slengen når dere har lyst.

I serien møter vi Leon og Live, som blant annet må oppklare mysteriet om en forsvunnet julekalender, samtidig som de må kjempe mot Gunnhild Griske som har bestemt at barnehagen skal rives, slik at hun kan bygge en blokk i stedet. Krise! Kan barnehagen reddes før jul?

Passer for:

  • Barnehagebarn fra 2-3 år og oppover
  • I serien møter barna situasjoner og tradisjoner de selv kjenner igjen sine egne barnehagedager, ispedd en liten dose mystikk.

 

Fikk du lyst til å fylle ventetiden mot jul med hyggelige adventskalendere? Alle disse, og massevis av koselige julelydbøker for både barn og voksne, finner du i Fabel.

Og du? Som ny kunde prøver du Fabel gratis og helt uforpliktende. Klikk her for å starte din prøveperiode!