Gro Nylander - Forfatter - Lydbøker | Fabel
Forfatter
Gro Nylander

Gro Nylander, dr. med., er godt kjent som fødselslege og ammeekspert. Hun arbeider som overlege ved kvinneklinikken. Hun har arbeidet med amming i mange år og er bl.a. ansvarlig for videoen «Bryst er best», som er prisbelønnet, oversatt til 30 språk og i bruk over store deler av verden. Hun er en erfaren forsker som har undersøkt hvordan barselrutiner og unødig tillegg til nyfødte påvirker ammingen. Hennes doktorgrad handler om kroppsvæsker fra røykere og ikke-røykere, bl.a. morsmelk og fostervann, og tobakkens virkning på arvestoffet.
Hun er forfatter av bøkene «På vei. Unnfangelse, svangerskap, fødsel», «Lille venn hva nå? barnet fra et halvt til fire år - utvikling og sykdom» og «Mamma for første gang», som har høstet strålende anmeldelser (VG Terningkast seks!), er trykket i 10 opplag og publisert på syv språk.
Gro Nylander er en populær formidler av kunnskap basert på vitenskap og lang erfaring, også kjent fra TV og radio. For sitt arbeid med å fremme amming og god barnehelse er hun tildelt flere priser.
Foto: Gyldendal
 

Lydbøker av Gro Nylander
Gro Nylander
149 kr  130 kr
Kjøp
Gro Nylander
149 kr
Kjøp
Gro Nylander
149 kr
Kjøp
Gro Nylander
149 kr
Kjøp