En uskyldig tid - Jonny Halberg - Romaner Lydbok | Fabel

En uskyldig tid
149 kr
Legg i handlekurven
Prøv 2 uker gratis*
*Denne lydboka er tilgjengelig for strømming for deg som er Fabel-abonnent.
Hør tusenvis av lydbøker i Fabel-appen for 179 kr i måneden.

Innleser: Anders Mordal
Spilletid: 10:25:00
Språk: Bokmål
Utgitt: 20.05.2003
ISBN: 9788242128942

 

I "En uskyldig tid" forteller Jonny Halberg om et skrantende kjærlighetsforhold, som starter i Moss og som ender i en vill odyssé gjennom Sentral-Europa og møte med østeuropeisk mafia og terrororganisasjoner.

I de Bernske alper, under det sveitsiske mesterskapet i kiting på Thuner Zee, vaklet for noen år siden en mager og avkreftet mann ut av alpeskogen. Han var så forkommen at han ikke enset deltagerne som la de blafrende skjermene sine ned og kom løpende over isen for å hjelpe ham. Han fortsatte å gå, og måtte legges ned med makt. Mannen var hulkinnet og hadde grå skjeggvekst, grått hår, og i det gule og vansirede ansiktet virret to rennende øyne rundt, uten å finne feste. Han kunne være i midten av tredveårene, eller eldre. Det eneste han ville si, var navnet sitt, men hva navnet egentlig var, eller på hvilket språk han sa det, skjønte ikke de omkringstående.

«Denne boken er en sann svir fra begynnelse til slutt. En fortellerglede så stor og et komplott så velturnert og med en slik episk kraft at leseren kjenner energien krible og den språklige nerven invadere kropp og sinn. Som hos Kjell Askildsen og Dag Solstad er også Jonny Halbergs litterære agenda et forsøk på å beskrive og avdekke en flik av vår tids mentale landskap. Og det med et forsøk som beviser at han har skrevet seg helt opp i den øverste eliten blant norske og nordiske forfattere.» Stein Roll, Adresseavisen «Lik filmene til David Lynch, må leseren flagre usikkert mellom å forstå elementer som flertydige eller nonsens. Og siden fortellingen i dette romanuniverset fremstår som like forkrøplet som personene som befolker det, er det ikke selve historien som gjør den leseverdig. Den blir interessant i kraft av at leseren under lesningen tvinges inn i en tilstand, der man på ubehagelig vis erfarer hvordan sammenheng og orden «glipper».» Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende

 
 
Mer som dette
Tore Renberg
Abonner
Lucinda Riley
Abonner
May Grethe Leru...
Abonner
Beate Grimsrud
Abonner
Liane Moriarty
Abonner
Holly Ringland
Abonner
Agnes Ravatn
Abonner
Olaug Nilssen
Abonner
Olaug Nilssen
Abonner
Olaug Nilssen
Abonner
Mette Barfelt
Abonner
Mette Barfelt
Abonner
Natasha Lester
Abonner
Erica James
Abonner
Erica James
Abonner
Nick Alexander
Abonner
Jan Guillou
Abonner
Sarah Jio
Abonner
Santa Montefior...
Abonner
Tonny Gulløv
Abonner
Gunn Marit Nisj...
Abonner
Jojo Moyes
Abonner
Natalie Normann
Abonner
Olav Ottersen
Abonner
 

Mer om

Varighet 10:25:00
Språk Bokmål
Forlag Lydbokforlaget
Utgitt 20.05.2003
source xml
ISBN 9788242128942